En uppdatering från akuten!

Det har gått rätt snabbt idag!!!

Först hämtade en sköterska mig. Jag fick lämna urinprov och sen byta om till en sjukhusskjorta. Han sa att de troligtvis inte skulle hjälpa mig idag med något eftersom det var helg. Att det skulle ta lååååång tid innan jag ev skulle få hjälp. Han kollade blodtrycket. Jag tror det låg på 150/75. Jag som alltid ligger på 120/60 annars. Är det högt?

Han sa att det var fullt inne på kirurgen så jag fick sätta mig i väntrummet. Oh no tänkte jag. Jobbigt att sitta där i flera timmar. Men det behövde jag inte. En trevligare sköterska kom och hämtade mig och sa att läkaren strax skulle komma. Strax? Är det lång väntetid? Nja lite sa hon. Ok! Den andra sköterskan gillade nog inte mig.

Jag fick ett rum med en brits att ligga på. Där väntade jag en timme. Sen kom en läkare. Han kände och klämde lite och funderade på om det kunde vara magsår. Hm! Ja kanske!!! Jag vet inte. Tyckte att det var fel sida. Men han förklarade att magsår kunde kännas lite överallt i magen där uppe. Ok! Definitivt inga fler NSAID-smärtisar för mig!!! Jag fick dricka något som smakade sådär. En annan sköterska försökte sätta en infart på mig men mina kärl gömde sig som vanligt. Då var det skiftbyte och han verkade lite stressad. Men han lyckades ta lite blodprover i alla fall.

En supertrevlig tjej tog över och stack mig ett antal gånger lite överallt. Men utan att lyckas. Så en tredje fick äntligen rätt på det med ett stick i handen. Så nu har jag fått flytande Omeprazol typ. Fast något som är lite starkare.

Läkaren kom inom när hon höll på att sticka mig. Verkade inte ha så mycket att göra. Han var trevlig! Inte ofta man får trevliga läkare.

Efter en stund var proverna klara och de såg bra ut. Läkaren tyckte jag skulle få en spruta Spasmofen samt ta dubbeldos Omeprazol i två veckor. Om det är magsår så bör det bli bättre. Nu håller sprutan på att verka. Hoppas krampen släpper snart. Jag har hemlängtan!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Petrakristina
Petrakristina,
Krya på dig ♡♡
nouw.com/petrakristina
sillyme
sillyme,
biabia
biabia,
Åh lycka till och hoppas det hjälper!
nouw.com/biabia
sillyme
sillyme,
Tack! Den värsta smärtan har lagt sig och nu är jag hemma igen. 😍
nouw.com/sillyme
biabia
biabia,
Skönt! Sov gott nu ❤️
nouw.com/biabia
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Ussch läskigt när man inte mår bra.. Sen säger dem typ alltid överallt tycker jag att det kommer ta lång tid, men inte alltid man måste vänta ändå.. Sen såklart finns det ju dem gångerna man får göra det. Hoppas du blir bra nu!! Kram <3
nouw.com/angelicaelversson
sillyme
sillyme,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Men usch hoppas värken är bättre nu 💖
nouw.com/positiv5barnsmamma
sillyme
sillyme,
Tack! Det känns lite bättre! 💕
nouw.com/sillyme
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag är så ledsen! Inte kul när någon sticker flera gånger på oss😨Hoppas att du mår bättre snart!
nouw.com/enitalienareisverige
sillyme
sillyme,
Nej det är så jobbigt! Tack! 💕
nouw.com/sillyme