En tuff vecka!

Förra fredagen började Edgar bli sjuk. Toksnorig rätt som det var på kvällen. Sen har han haft hög feber i 5 dagar. Samt en riktigt jobbig hosta där han knappt har fått luft och kräkts. Influensan!!! Men nu mår han lite bättre. Han hostar lite ännu. Så han har fått vara hemma från förskolan hela veckan.

Jag började känna mig krasslig i måndags. Men det ville inte riktigt bryta ut kändes det som. I tisdags var jag helt matt och kände mig yr. Kanske för att jag sovit dåligt också. Lite läskigt. I onsdags var det ju läkarbesök så då kände jag att det var det enda jag orkade med. I torsdags mådde Edgar så dåligt så jag stannade hemma med honom. Jag hade en klipptid på morgonen som jag hade glömt att boka om. Men det gick bra då det ligger nära. I fredags vabbade jag och då började jag känna mig mer förkyld. Nu i helgen är jag också förkyld. En seg sjuka det här. Vet inte om jag har influensan eller om det bara är en förkylning. Ingen sådär hög feber ännu i alla fall. Ska vi slå vad om att den kommer lagom till imorgon när det är jobb igen? 😂 Jag får väl gå dit ändå eftersom jag var borta hela förra veckan.

Vabruari. Det här är första gången som vi får uppleva det på riktigt. Edgar har ju inte gått på förskolan tidigare. Hoppas att det räcker så här. Det är så tråkigt att vara sjuk. För man orkar ju inget. Edgar blir ledsen för han har så mycket spring i benen. Men det går ju inte när man har en så hemsk hosta.

Idag ska vi mest slappa. Kanske hämta ett paket. Jag har beställt lite pärmar och sånt till alla mina mönster. Det börjar bli fullt. Vill ha bättre ordning på de. Jag har några syprojekt som jag vill fortsätta med. Men det går inte så bra när hjärnan inte riktigt orkar.

Vad har ni gjort i helgen?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hoppas att. I blir friska och krya snart
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
bolmgren
bolmgren,
Kommer ihåg 2018, barna blev sjuka så fort de blev friska. Ett år höll de på, men sen blev de inte sjuka på ett år typ. Nu är dom sjuka, är väl för att de är vabruari 😅
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,
Låter tufft! Men det är väl vad vi har att vänta oss. 😂😍
nouw.com/sillyme
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Krya på er ❤️🌹
nouw.com/densaknadefamiljen
sillyme
sillyme,