En trött dag & en massa smask!

Idag har jag och Edgar varit själva hemma igen. Jonas har jobbat. Edgar är så förkyld igen och jag har haft ont av UVIn. Har börjat ta de antibiotika jag har hemma för jag vill inte få njurbäckeninflammation. Jag har känt av det onda i ryggen igen på morgonen.

Imorgon måste jag ringa vårdcentralen om antibiotika eftersom idiotläkaren aldrig skrev ut någon till mig. Min läkare är tillbaka imorgon. Får se vad hon säger. Men jag vet inte när jag ska ringa. Jag ska göra en gastroskopi 9:05. Behöver man ringa om recept så är det mellan 8-9. Dum tid! Jag får ringa senare till rådgivningen istället.

Jag och Edgar har smaskat på en massa som blev över efter kalaset. En cupcake fick han äta själv. Det är nog kladdigt och roligt. Sen fick han en vetebulle som hans mormor bakat. Oj vad gott han tyckte den var. Sockerfri givetvis. Men han fick provsmaka någon kaka. Där var inte så mycket socker i de heller. Han verkar inte bry sig om socker. Frukt är godare. Fruktsocker är helt ok tycker jag.

Nom nom vad gott!

Sen vilade vi i 3 timmar!!! Vi var nog trötta båda två. Jag blev lite förvånad när vi vaknade. Det är tufft med kalas.

Sen har Edgar lekt med sina nya leksaker. Det här tåget var roligt. Jag fick köra runt honom i det. Stackars min rygg. 😂😂 Men han tyckte det var så roligt. Han kunde sparka sig fram lite själv också. Men jag är rädd att han tippar då han inte är så stabil ännu.

Ikväll när Edgar stod och höll sig i soffbordet så släppte han och stod själv i ca 3 sekunder. Sen tog han tag igen. Vi får se när han ska börja gå helt själv. Han kan gå lite när man håller i bara en hand.

Till sen lunch blev det makaroner, quornbitar och gurka. Jag orkade inte laga något större. Men Edgar gillade det. Perfekt att sitta och plocka med. Jag bara stekte quornbitarna lite lätt i olja med fryst basilika och hällde lite vatten på så de blev mjukare.

Sen var vi trötta igen och sov i 1 1/2 timme. Vi behövde nog sova alltså.

Jonas kom hem vid 19:30. Då hade Edgar precis ätit välling. Sen blev det pyjamas på och sova hos pappa. Men det gick inte så bra. Så han fick en flaska till vid 21 och fick somna hos mig istället. Då gick det bättre!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer