En trend är något som kommer och går!

Jag tänkte att jag skulle skriva om dumma frågor som vi vegetarianer får nu under april månad. En fråga varje dag och svar från mig. Låter det intressant? Jag tycker det är viktigt att uppmärksamma. För det är så fruktansvärt tröttsamt. Vi ifrågasätter oftast inte köttätare.

Jag har varit vegetarian i 21 år och det känns mer naturligt för mig att inte äta kött. Att äta kött känns väldigt fel i mina ögon. Jag förstår inte alls hur man kan göra det. Men det blir väl så när man har gjort en sak väldigt länge. Eller hur?

Dag 16 - Det är bara en trend!

För några kan det säkert vara det. Men för mig är det inte det. Jag var 19 år när jag blev vegetarian. Det är 21 år sen. Ja jag är så gammal. Så för mig har det aldrig varit någon trend.

Jag hade inga vänner som var vegetarianer när jag blev det. Utan vi var 4 stycken vänner som var på ett kebabställe i Lund en kväll efter en konsert. Vi såg den där kebaben hänga där och snurra. Där och då bestämde vi oss alla fyra för att bli vegetarianer och beställde falafel istället.

Vi är alla vegetarianer än idag. Två av vännerna var veganer ett tag. Men det tror jag inte de är idag. Men jag kan ha fel.

Hur tänker ni kring detta? Blogga gärna själv om detta ämne och tagga mig så jag kan följa er!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

lilladu
lilladu,
Jag själv är inte vegetarian. Jag äter mycket vegetariskt & veganskt däremot. Jag önskar att jag kunde ta mej i kragen & bli de på heltid. Men tycker att de är fel att ifrågasätta varför en vegetarian väljer att inte äta kött osv. ❤ äter/kommer E bara äta vegetariskt eller kommer du ge honom kött? 😊 bara spännande att veta 😊
nouw.com/lilladu
sillyme
sillyme,
Det blir helvegetariskt för honom. 😊
nouw.com/sillyme
Christina
,
Jag var 16 när jag ble vegetarian, det är 22 år sedan. För några år sedan valde jag dock att börja äta fisk men det har jag sjukt dåligt samvete för. Det är bara så svårt att hitta god vegomat på restauranger. Jag blev vegetarian efter några elever på min skola visade en dokumentär om köttindustrin, där smågrisar blev kastrerade utan bedövning, där en ko hängde upp och ner i ena benet innan slakt. Det var så hemskt! Aldrig mer kött sa jag.