En träff med Endometriosteamet!

På tisdag ska jag till Kvinnokliniken och träffa Endometriosteamet. Vi ska göra en plan över hur jag ska kunna kontrollera min smärta bättre. Det låter ju jättebra. Jag är så glad att jag har fått komma i kontakt med förstående sjukhuspersonal. Som inte dömer en utan försöker hjälpa en istället.

Först ska jag få träffa psykologen som jag redan går till. Efter det ska jag få träffa min läkare/gynekolog som jag faktiskt bara fått träffa en gång men haft telefonkontakt med ett antal gånger. Egentligen ingår ett ultraljud också men det har jag nyligen gjort så det slapp jag.

Sen ska de prata ihop sig lite och efter det ska jag få träffa allihopa och komma fram till något bra. Jag känner mig lite nervös. Vad kommer de att komma fram till? Vad vill jag egentligen? Som jag har nämnt tidigare så mår jag inte så bra psykiskt av hormoner. Men minipiller håller mig blödningsfri så det väger väl upp.

Hur många av mina läsare har fått diagnosen Endometrios? Är det någon som misstänker att ni har det? Har ni fått bra hjälp? Gå gärna med i den öppna Endometriosgruppen på Facebook. Den är bra!

Jag mötte min sjukgymnast i tisdags när jag skulle träffa psykologen. Hon ville ha tillbaka TENS-apparaten som jag har hyrt. Lite jobbigt! Hon skulle skriva upp mig på listan för att börja med medicinsk yoga igen. Jag tror det kan hjälpa mig. Så vi får se om jag kommer med i gruppen den 9 november. Hoppas!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer