En sydag!

Idag känner jag mig riktigt produktiv och kreativ. Jag mår bättre igen och vill bara sy en massa. Så jag har klippt ut detta fintyg som ska bli en tröja till Edgar. Jag valde turkost till ärmarna för att göra den ännu roligare. Jag älskar dessa söta katter!!! Jag har ett i rosa också som jag ska sy något till mig själv av. Men jag har inte riktigt bestämt om det ska bli en klänning eller en tröja.

Nu ska bara muddar på. Får se om de blir i turkost eller svart. Vad tror ni blir finast?

Jag har sytt den i storlek 104 så jag hoppas att den kommer att passa hela vintern. Edgar växer verkligen mycket nu. Han är runt 90 cm lång. Jag måste köpa en sån där mätsticka att sätta på väggen så vi kan mäta själva.

Jag har även klippt ut detta tyg som ska bli en tröja till mig. Den har jag också börjat sy på. Jag tycker att jag fick till halsen riktigt bra. Tyget är jätteskönt och passar perfekt till en sån här tröja. Jag trodde först att jag inte skulle gilla färgen. Men den är fin. Gult har helt plötsligt blivit väldigt inne och fint. Jag som tidigare tyckt att jag inte har passat i det.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer