En spontan utflykt!

I söndags frågade jag Facebook om någon ville hänga med till parken. Vi fick svar av Edgars kompis Nova’s pappa att de ville med. Vad kul! Vi skulle ses vid 13.

Men eftersom han var själv med två barn, varav en bebis, så bestämde vi att vi skulle ta bussen hem till Nova’s mormor istället. För de var där. Det lät ju helt underbart att få hänga i en trädgård hela dagen. Det är inte lika lockande på vår innergård.

Edgar tyckte att det skulle bli jättekul att få leka med sin kompis Nova. Hela vägen dit sa han Framme!!! när bussen stannade till. Men till slut var vi framme. Det var så lugnt och tyst där.

Edgar och Nova lekte med bollen en stund först. Jag satt i solen och hade det bra. Äntligen få lite färg på nosen.

Sparka boll! Vi får gå till Folkets Park någon dag sen och testa den nya gräsmattan som de lagt på det orientaliska torget. Där är mål också. Mycket bättre och mer barnvänligt än ett stentorg.

Edgar får nog testa på fotboll när han blir lite större. Jag vet inte hur gammal man ska vara för det. Vet ni? Han tycker det är jättekul.

Äntligen fick Edgar springa så mycket som han ville. Här behövde vi inte springa efter hela tiden. Skönt det. Jag vill också ha ett hus med trädgård. Så härligt! Det saknas alltid mer på vår och sommaren.

De är lika kramiga båda två. Så söta ihop. Du är min bästa vän, sa Edgar. Naaaaw!

Det var tur jag hade kameran med mig för jag fick rätt många bra bilder på de.

Nova testade Edgars keps. Äntligen är det kepsväder igen. Edgar bara tappade den hela tiden i allt bus.

Efter en stund så hittade de några spannar med stenar i som de plockade ur och la i, om och om igen. De är i alla fall lättroade.

Vi blev bjudna på lunch. Mycket gott. Men barnen hade inte tid att äta. Sen kom Nova’s mamma, lillebror och mormor och hade med sig en häftig grej som man kunde göra såpbubblor med.

Vi fick turas om att göra bubblor. Barnen sprang efter de hela tiden. Bra motion.

Den här bilden blev cool.

Räcker det nu? Neeej!!! De gav sig inte förrän bubblorna tog slut.

Vad ska de nu hitta på för bus?

En liten stund hade de tid för fika.

Vilken god bulle!!!

Svårt att sitta still t om när de äter.

Efter fikan fick de öppna paketet som jag hade gjort. En syskonmatchning i detta underbara tyg. Det gick hem. Hoppas att jag får se en bild med de på snart. 😍

Edgar som är van vid att vila en stund på eftermiddagen började bli trött och vimsig sen. Då kände vi att det var dags att åka hem. För han blir ännu mer vild då och ser sig inte för. För att undvika skador. Edgar tyckte inte alls att vi skulle åka hem. Men när han satt sig i vagnen så var det nog rätt skönt ändå.

På vägen hem med bussen så hittade Edgar en skattkarta. Han tyckte att kartan över busslinjerna såg ut som det. Men det är ju snarare tvärtom. Sjukt dyrt att åka buss i Malmö. Fast nu kan man köpa en dygnsbiljett. Det funkade som duo också. Det visste inte jag. Perfekt!!!

När vi kom hem så var vi trötta. Jag hade fått lite färg. Tur jag hade solkräm med för annars hade jag säkert bränt mig.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer