En somrig dag i Folkets Park!

Idag kom mina föräldrar vid 10:30. Vi gick till Folkets Park med en rastlös Edgar. Direkt när vi kom fram så skulle han ner från vagnen och springa rundor. Han blir alltid helt vild där. Helst på helgerna när det är mycket folk. Det är väl lite därför jag drar mig för att gå dit själv med honom. Jag hänger inte med samtidigt som jag ska ha koll på vagnen.

Först lekte vi lite på lekplatsen. Grus var roligt idag också. Ett barn hade lite sandlådegrejer och satt och lekte med. De tänkte Edgar ta för sig av. Det är lite svårt det där med vad som är mitt och ditt.

Edgar vill oftast inte hålla en i handen. Men det gick bra med mormor och morfar. Här var vi på väg mot hoppkuddarna.

Hoppkudden är så rolig. Edgar behöver inte hoppa så mycket själv utan skumpar rundor när de andra barnen hoppar. Idag klättrade han ner från rätt håll och inte med huvudet före som sist. Det gick lite bättre.

Vi gick rundor i parken och tittade lite. Sen kände vi oss lite hungriga. Matvagnarna i parken hade inte öppnat ännu så vi gick till Möllevångstorget. Men alla verkade inte öppna förrän 12 där heller.

Till slut bestämde vi oss för att gå till Green Mango. De har stans bästa thaimat tycker jag. Edgar lyckades somna precis innan vi kom dit. Så är det ofta. För han blir helt slut efter bus i parken.

Jag åt röd curry med tofu. Mumsigt gott!!! Mina föräldrar verkade också nöjda. Det är så svårt det där med mat och när det ska passa alla. Men nu sov ju Edgar så vi behövde inte tänka på honom. Han vaknade precis när vi hade ätit upp och fick smaka lite ananas av mig. En ny smak, röd curry i kokosmjölk. Lite förvånad blev han men spottade inte ut det.

Efteråt gick vi inom Konsum och handlade något mer Edgar-vänligt. Vegetarisk lasagne som klämmis, grötis, banan och smoothie.

Sen gick vi till Folkets Park igen. Där är så mysigt nu när allt har slagit ut. Riktig sommarvärme på det. En perfekt dag att vara ute.

Där stod en musikkår och spelade. Edgar tyckte det var intressant en stund. Men han hade inte tid att sitta still i vagnen. Så vi fick gå vidare. Annars hade han nog sprungit fram till de.

Dessa träd! Så vackra!!!

Edgar fick springa rundor lite igen. Men det var lite jobbigt för där var så mycket folk och ungar som cyklade rundor fast att man inte får det. Edgar tittar ju sig inte för utan springer snabbt mot det han tycker ser intressant ut. Som glasskiosken. Det blev ingen glass idag.

Vi hittade den här bilen som han fick köra. En sån man stoppar pengar i. Han blev lite förvånad först.

Brum brum brum. Edgar har inte varit så intresserad av fordon innan men har börjat lite smått att bli det.

Där är mycket blommor i parken. Han plockade maskrosor och kelade med de. Han tycker om blommor. De andra ville han gärna också plocka. Lite svårt att förklara att vissa är ok att plocka och andra inte.

Så mycket att titta på i parken. Edgar älskar verkligen att vara ute. Vi blir mer och mer sugna på att köpa ett hus eller en kolonistuga i alla fall. Jag trivs också bäst ute egentligen.

Vi lekte lite på den andra lekplatsen också. Där finns roliga gräskullar att klättra på, små hus och annat kul. Egentligen för lite större barn.

Givetvis blev det lite gungning också. Det var som tur var ledigt när vi gick förbi.

Efter ännu mer lek och bus så gick vi vidare för att fika. Edgar blev lite trött igen och ville att morfar skulle bära honom.

Det blev lite finkaffe från Kaffebarens vagn och kanelbullar som vi köpte billigt på Konsum. Edgar kunde sitta still en liten stund. Sen blev det spring i benen igen. Så han fick visa sköldpaddorna för mormor och morfar. Vi får nog gå in på Terrariet en dag sen med honom.

Sen var vi alla nöjda och gick hem igen. Jag trodde att Edgar skulle sova en gång till. Men nej! Så en övertrött Edgar har roat mig ikväll tills Jonas kom hem. Det blev tyvärr ingen vila för mig heller.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer