En solig dag!

Godkväll!
Det var bra att jag hade en liten utmaning under maj månad så jag hade något att skriva om. Det har fått mig att vilja blogga mer igen. Kul va? Så jag ska försöka göra en uppdatering varje kväll med vad som har hänt under dagen. Låter det bra?

Idag vaknade vi till strålande sol. Vi började dagen med att slappa lite i sängen och titta på en film. Sen ville Edgar pyssla. Vi håller på med en trädfågel från Pandus Pyssel som ska målas och dekoreras. Ni får se den sen.

Sen tog vi en paus ute på balkongen och åt en glass. Edgar gick sen med på att följa med upp till syrummet en stund. Han pysslade med en pysselbok från Bamse och jag sydde klart två tröjor.

På eftermiddagen kom Edgars kompis Love med mamma och lillasyster och de lekte en stund ute på gården. Då kunde jag passa på att sola lite. Det har jag längtat efter. Edgar råkade trilla och skrapa sin fot så vi fick gå in en runda och plåstra om honom. Men sen blev det bus och lek igen. Tills jag kände att jag inte vågade sitta i solen mer för denna dag. Jag bränner mig så lätt.

Vi har tvättat lite ikväll. Tråkigt! Men vi hade inte så mycket idag som tur var.

Det blir så varmt här inne när solen står på hela dagen. Så ikväll har vi suttit en stund ute på balkongen och svalkat oss. Edgar fick gatukritor med en Bamsetidning. Så vi har ritat och skrivit på balkonggolvet.

Nu har Edgar äntligen somnat. Vi har lyssnat på Musse & Helium som ljudbok. Spännande! Ett stort tips för er som gillar fantasy. De böckerna är perfekta för mindre barn.

Jag ska äta lite för det kurrar i magen. Vi åt bara vattenmelon och fetaost innan. Det är så gott ihop. Har ni testat?

Godnatt!

❤️Magdalena❤️

  • Livet

Gillar

Kommentarer