En snabbis på gynakuten!

Idag vaknade vi 7:30. Det var bra för jag skulle ringa Endometriosteamet. När jag vaknade så hade jag inte så ont. Men efter att ha varit uppe och rört mig lite så blev det värre igen.

Jag pratade med barnmorskan i Endometriosteamet. Hon är så trevlig men ska tyvärr sluta där. Tråkigt! Hon lyssnar verkligen och är förstående. Hon tyckte absolut att jag skulle åka in eftersom det gör så ont. Min läkare var på plats i Malmö idag så gynakuten kunde ringa upp henne om det var något.

Så jag åkte in vid 9 och var framme 9:20. Jag ångrar att jag tog bussen och fick gå en bit. Det kändes inte bra. Men taxi är inte heller bekvämt att åka för de kör som idioter och man hoppar upp och ner.

Där var en del folk så jag fick sitta och vänta. Ingen annan verkade lida. Där satt jag och djupandades och läste damtidningar. Vid 10:40 fick jag prata med en sköterska. Hon förstod hur ont jag hade. Tog lite prover. Allt såg bra ut förutom vita blodkroppar i urinen. Så kanske jag har UVI också. Provet skickades på odling.

Jag fick lägga mig på en brits och fick två värmedynor, smärtstillande och någon äcklig tablett mot illamående. Konstigt att den smakar så illa. Det kändes som att jag bara precis hade lagt mig till rätta så kom läkaren och en som gick bredvid.

Vi gick in i ett undersökningsrum och pratade lite. Sen var det dags för undersökning. Läkaren tog prover också så jag inte har någon infektion eller något. Jag förstod inte riktigt vad det var. Undersökningen med VUL gjorde väldigt ont på vänster sida som vanligt. Den smärtan jag känner hela tiden fast 10 x värre. Aj aj! Hon kände även på njurarna men där gjorde det inte ont.

Sen gick hon för att ringa min läkare för att höra hur de skulle göra med mig. De bestämde att min Endometriosläkare ska ringa upp mig i eftermiddag. Det känns bra för det var ett tag sen vi pratade nu. Hoppas verkligen hon vill hjälpa mig med smärtan för den är för stark just nu. Jag orkar inte med den längre. Den tär så och gör mig deprimerad.

Efter det så fick jag åka hem. Det tog faktiskt bara 1 1/2 timme denna gången. Wow! Rekord!!! Så nu ligger jag här hemma i sängen istället. Fast med en kopp kaffe. Hoppas min läkare hör av sig snart.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Evsing
Evsing,
Hoppas du mår bättre snart ❤️
nouw.com/evsing
sillyme
sillyme,
bolmgren
bolmgren,
Jobbigt du har de 😘 hoppas de blir bättre snart!
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,