En seg dag!

Här vaknade vi till regn idag. Så jag kände inte alls för att gå ut. Jag plockade fram lite nya tyger som jag inte riktigt vet vad det ska bli. Jag funderade på hängslebyxor först men det lutar nog mer åt en enkel t-shirt. Fint tyg behöver inte göras något avancerat med. Dumt att testa ett nytt mönster också med fintyget. Jag har en annan idé för hängslebyxor också.

Jag har tejpat ihop ett mönster på hängslebyxor. Ibland köper jag PDF:er och då måste man skriva ut och tejpa ihop själv. Det kan vara lite meckigt. Men detta var lätt.

Mönstret är från OMG Bananas och heter Playful.

Sen vilade vi. Edgar gjorde inte det igår och det blev väldigt jobbigt på kvällen. Han behöver vilan ännu. Annars får han gå och lägga sig vid 18. Lite tråkigt när inte Jonas är hemma förrän 19:30. Så idag har vi vilat båda två. Vi var så trötta.

Jag kunde inte somna för jag började må illa. Sen började jag svettas också. Åh nej inte magsjuka, tänkte jag. Jag fick gå på toa där jag höll på att kräkas. Sen la jag mig igen och somnade. Sen mådde jag lite bättre. Så jag vet inte vad det var. Edgar var också lite kass i magen så vi kanske har råkat få i oss någon ond bakterie.

Nu kommer Jonas hem alldeles strax. Hoppas att han har något gott med sig för nu är jag hungrig.

❤️Magdalena❤️

Gillar