En riktig busdag!

Idag har det varit så soligt och fint så vi var tvungna att gå ut en runda. Jonas stack till jobb vid 10 och efter det gick vi.

Först tittade vi på alla barn som lekte i parken. När jag började gå igen så blev Edgar ledsen. Gung gung gung. Så vi gick och gungade lite.

Sen ville Edgar köra bilen. Så vi lekte en stund på lekplatsen.

Edgar hittade en hink som han lekte lite med. Gruset kändes konstigt att ta i. Så vi får kanske skaffa en sån och en spade så att han kan leka i sandlådan.

Sen gick vi vidare. Det var kallt att leka ute. Jag tänkte gå till Triangeln. Men hamnade på Öppna Förskolan Barnens Hus.

Där var jättefint. Flera rum med olika stationer. Edgar fastnade för det här. Man kan leka med vatten. Men det orkade jag inte idag. Men han nöjde sig utan. Där satt vi en stund.

Edgars kompis Alve var också där. Men honom hade Edgar inte tid med. Där fanns också en massa färger man kunde måla med. Det måste vi testa någon dag. De har också olika temadagar. Det är ju kul.

Han fastnade också för köket. Ett sånt får vi kanske fixa till honom. Får se om vi kan hitta ett begagnat.

Där fanns en häftig koja. En sån här skulle man kanske bygga under trappen. En myshörna.

Sen åt vi lite mellis med Lena och Alve. Edgar började bli trött så vi gick vidare efter det. Jag glömde min kofta på toaletten. Med mobil och plånbok i. Smart! Så fick lite panik. Men kom på det innan vi gick så allt fanns kvar. Man vet ju aldrig.

Edgar var så trött så han somnade direkt i vagnen när vi kom ut. Jag gick inom H&M på Triangeln. Edgar behövde nya strumpor. Sen tog vi bussen hem. Vi sprang inom apoteket också. Inte förrän då vaknade Edgar.

När vi kom hem så fikade vi lite. Sen tänkte jag att Edgar skulle få sova lite till. Men det ville han inte. Inte ens efter en flaska välling. Vi får se om det blir någon mer vila idag.

Nu är jag helt slut. Det tar på krafterna att både gå och leka. Jag har träningsvärk i benen.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer