En olycka & studentfix!

I förmiddags blev det mest mys här hemma. Fast att vi sov till 8:30 idag så blev ändå Edgar trött tidigt. Så han fick vila vid 12:30.

Det hände en liten olycka i soffan igår. Edgar hade precis badat och vi satte honom på pottan. Men där ville han inte sitta. Han tycker det är kul att springa rundor naken efteråt. Sen satte han sig i soffan och det kom kiss. Ahhh! Så nu har vi snart tvättat alla sofföverdrag. Tur vi hade tvätt idag.

Vi kom iväg sent till Maxi. Det var skönt för det var lite svalare då samt inte så mycket folk. Vi skulle handla till studentfesten imorgon. Men alla tårtbottnar var slut. Jag orkade verkligen inte stå och baka. Har inget bra att skära de med heller sen. Så färdiga är så smidigt. Som tur var så fanns det på vårt lilla Coop.

Vi fyndade lite kläder. Edgar fick ett stort linne som han kan sova i och jag fick ett par kortare tights. Linnet för 49:- och tightsen för 59:-.

Nu är jag sjukt trött. Vi har precis börjat på en skylt till bonussonen. Men något foto har vi inte hittat ännu. Det är kul med skyltar tycker jag. Det hör till när man tar studenten. Men vi borde ju ha gjort den tidigare.

Snart blir det läggdags. För det blir en lång dag imorgon. Vi får se hur mycket jag orkar med. Redan på Maxi började mina smärtor bråka.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer