En ny tröja!

När Edgar skulle sova för natten så smet jag upp och satte mig vid symaskinen. Jag ville få klart den här tröjan till Edgar. Jag köpte ett mönster när jag var på Syfestivalen och det har kliat i fingrarna sen jag fick hem det.

Det var första gången som jag sydde en t-shirt. Detta mönster från Hallonsmula Design är riktigt roligt och lätt att sy. Sen när jag har sytt det några gånger så kan jag ju ändra lite.

Jag har så många fina tyger nu så jag vill bara sitta och sy hela tiden. Jag är lite sugen på att börja på en ny men klockan är lite mycket.

Tyget hittade jag hos Tygdrömmar. Det är riktigt bra kvalitet på detta. Lite tjockare och så lätt att sy med. Synd att jag bara beställde 50 cm för nu är det slut. Men nu vet jag att 50 cm räcker till både ett par byxor och en tröja. Ganska precis faktiskt. Jag hoppas på att få ihop till någon detalj på ett par shorts som jag har tänkt sy till. Så det matchar lite.

Jag har tyvärr inte kunnat testa min tvillingnål ännu för jag kom på att jag bara har en rulle tråd i var färg. Så det får jag beställa hem. Samt större mönsterpapper så jag kan rita upp min klänning. Det blir lite jobbigt med brunt bakplåtspapper då tror jag. Enfärgade tyger hade också varit bra. Men nu måste jag vänta lite med att handla. Tyger är dyrt. Fast inte så dyrt när man syr till små barn. Det blir under 100:-/plagg. Med vissa tyger 50:-. Det är ju helt ok.

❤️Magdalena❤️

Gillar