En ny rutin & lekplatsbus!

Idag vaknade vi vid 8:30. Efter frukost, ny blöja och kläder på så gick vi ut en runda. Solen var framme och det såg så härligt ut.

Edgar fick gunga lite först. Där var helt tomt bland gungorna. Han tyckte det var kul en liten stund. Sen sa han pappa och blev lite ledsen. Han har börjat sakna pappa när han inte är hemma. Så det är nog nyttigt att vi går ut och gör saker själva med honom.

Edgar fick testa bilen. Den var spännande. Vi åkte rutschkana också. Den är lite brant så man får hålla i honom. Jag åkte med en gång men blev så kall om rumpan. Brrrr! Jag skulle också vilja ha en overall. Till nästa år får jag köpa ett par termobyxor så vi kan vara ute och leka ordentligt.

Där finns roliga nät som man kan klättra i. Jag ställde mig på det och Edgar sa gung, gung, gung. Han ville också testa men det var lite svårt.

Han tycker det är lite jobbigt att gå själv i overall och med kängorna på. Han tippar bakåt. Men snart har han nog fått rätt på balansen.

Han fick gunga på hästarna här bakom också. Gung gung gung hela tiden.

Sen blev det lite kallt tyckte jag. Jag borde kanske ha ett par långkalsonger på mig under. För jag fryser om benen.

Vi gick inom Röda Korsets butik och tittade lite. De har lite allt möjligt där. Jag hittade en tiger som jag visade Edgar. Tänkte mig inte riktigt för. För den ville han ha. Ok då! Den kostade bara 25:-. Den får åka i tvätten sen. Jag funderar på att sätta ett band så man kan sätta fast den i vagnen med ett clips. Så kan det få vara vagntigern som får följa med när vi går ut.

Det blev en runda in på Konsum också. Vi behövde gröt. Det är så dumt att småhandla så och ofta. Vi är riktigt dåliga på att veckohandla nu för tiden.

På vägen hem träffade vi Lena och Alve som hade varit på öppna förskolan. Vi bestämde att vi skulle gå dit på fredag så de får leka lite.

När vi kom hem blev det lite mellis. Nu sover Edgar gott i sin säng. Det är så mycket lättare att få honom att somna när vi har varit ute en sväng. Vi testar att skippa förmiddagsvilan nu. Det har gått bra i två dagar i alla fall. Bättre att försöka komma ut direkt efter frukosten.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

tsilod
tsilod,
Vilka härliga bilder 🌸
nouw.com/tsilod
sillyme
sillyme,