En ny blöja & bra klubb!

Vi har börjat använda Libero Up & Go till Edgar. De är riktigt bra. Sitter bra och verkar vara sköna att ha på sig. Jag tycker de sitter bättre än såna med tejp nu när han rör sig mer och är uppe och går.

Är ni med i nya Liberoklubben? Det är jag. För varje blöjpaket man köper så får man en kod som ger poäng. Sen när man har samlat ihop lite poäng så kan man välja varor från deras poängshop. Det är kul! Bara gå in via länken ovan så kommer du till registreringen direkt.

Om man väntar en bebis så får man en startbox med lite blandade produkter som kan vara bra att ha.

Man kan skapa en familjeprofil där man kan dela med sig av bilder till nära och kära.

Om man vill så kan man få information anpassat för sitt barns ålder och faser. Det här tyckte jag var jättebra när Edgar var mindre.

De har även ett forum för föräldrar där man kan skriva med andra. Det här kan ju vara bra om man känner sig ensam och undrar över något.

Lite saker från poängshoppen!

Ibland har de kampanjer där man kan samla kampanjpoäng istället och få fina saker.

(Detta är ett samarbete med Libero)

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Fungerar de för er? Vi fick byta då vår lille kille får skav på de känsligaste delarna då det är för lite plats. Vi fick byta till konkurrenten som har mycket mer plats.
nouw.com/millasmat
sillyme
sillyme,
Det har faktiskt också fått. Har inte tänkt på att det är dessa blöjor som gör det. Konkurrenten är lite stora ännu. Touch är mycket bättre. 😊
nouw.com/sillyme
Millasmat
Millasmat,
Touch var bättre ett tag för oss. Men med andra märken har problemen försvunnit helt. Jag hoppas Libero fixar till det så även killar kan njuta av deras blöjor.
nouw.com/millasmat
sillyme
sillyme,
De nya Touch har vi inte märkt av varken läckage eller irritation. Får nog köra på de! 😄
nouw.com/sillyme
Millasmat
Millasmat,
Kör på det 😊
nouw.com/millasmat