En läskig ananas & en härlig dag i parken!

Hej hej!
Har ni saknat mig? Jag har saknat er! Jag har verkligen inte haft någon ork eller lust att blogga. Min rygg har gjort så ont att jag nästan kräks av smärta. Inget smärtstillande har jag fått heller fast att jag har tjatat hela veckan. Ska det behöva vara så här? Tack vården! Så ja, jag har känt mig lite nere.

I tisdags var jag hos en sjukgymnast som kände och kollade igenom hela min kropp. Jag har mycket som gör att min rygg belastas fel. Men värst blev det när jag skulle bära ner Edgar för trappen och min man tog vagnen. Då råkade jag nog vrida mig konstigt så det kändes som ett knivhugg i ryggen. Det krampade så att jag fick sätta mig i trappen. Tänk om jag varit själv!!! Efter det hade jag ännu mer ont i ryggen. Idag känns det lite lite bättre då min man avlastat mig lite. Jag fick lite övningar av sjukgymnasten och ska tillbaka nästa vecka. Hon trodde inte det var diskbråck som tur var. Det är inte så vanligt att få i bröstryggen där min smärta sitter. Men hon kunde känna en utbuktning. Så någon nerv kommer nog i kläm. Så nu ska det tränas rygg.

Jag får väl bjuda på lite bilder som jag tagit under veckan. En ananas var väldigt intressant att känna på. Vi gjorde egen juice. Det är så gott!!!

Sen har Edgar spelat mycket för oss. Han blir bättre och bättre. Lägger sig gärna över hela så det låter en massa.

Efter mitt besök hos sjukgymnasten så gick vi inom Mitt Möllan och åt Vietnamesiskt. Mums! Jag tog en Risnudelsoppa med tofu. Det är så gott!!!

Igår var det så fint väder här i Malmö så vi hade bebispicknick i Folkets Park. Det var kul även om ryggen gjorde väldigt ont. Jag bör gå en promenad varje dag så det är bara att bita ihop. Edgar busade med tre andra barn. De tog varandras nappar och lekte fint. Det här måste vi göra oftare för Edgar gillar det så mycket. Han är en social liten kille.

Idag tvättar vi. Tråkigt! Men det var tvunget. Sen ska vi ev gå ut lite. Vi skulle behöva handla.

Vad hittar ni på idag? 😘

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer