En kväll i parken!

Idag har jag och Edgar varit inne och lekt på dagen. Sen vilade vi mellan 14-16. Edgar sov lite längre än så. Det blev lite sent idag eftersom vi vaknade sent i förmiddags. Det blir så ibland. Men gör oss inget.

Jonas kom hem vid 17:30 och sen lagade bonussonen mat till oss. Korv med bröd blev det.

Sen gick vi till parken en runda. Det var så svalt och skönt ute. Edgar blev överlycklig och sprang rundor. Först på kullarna.

Clownen fungerade inte idag. Edgar som har lärt sig hur man ska göra. Man ska ta honom i handen.

Självklart skulle det gungas lite också. Där var helt tomt bland gungorna när vi kom. Skönt med lite folk.

Edgar fick åka lite kana. Nu klarar han av att klättra upp själv och åka ner själv.

Grus var spännande som vanligt. Han ritade bokstäver med pinnar.

Sen hämtade jag vagnen och Jonas och Edgar busade vidare. När jag vänder mig mot de så hittar jag först inte Edgar. Sen ser jag att en främmande kvinna håller i honom. Alltså de känslorna. Tusen tankar snurrade rundor innan jag kom fram. Jonas hade bara gett henne Edgar för han fick klättra upp och hjälpa hennes pojke ner från klätterrepen.

Det var tydligen festival i parken ikväll. Men de hade satt staket runt scenen så vi såg inget. Ingen musik för oss ändå.

När klockan blev 21 så gick vi hemåt igen. Men först en runda inom Sweeet. Lördagsgodis till mamman och glass blev det också. Jag var lite gottsugen. Jag tog en Tiptop och Edgar fick en melonglass.

Nu slappar vi lite. Mitt huvud har smådunkat lite idag. Trodde det var migrän på g. Men nu känns det lite bättre. Säkert mitt sockerberoende. Jag måste bli av med det.

Imorgon är Jonas ledig så då funderar vi på att göra något kul. Men vad vet vi inte ännu.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer