En kreativ hemmadag!

Jag och Edgar är själva hemma fredag till måndag för Jonas är i Tyskland och spelar med sitt band. Det känns lite konstigt. Jag får känna på hur det är att vara ensamstående. Edgar testar mig rejält nu. Extra mycket känns det som. Det känns extra jobbigt då jag har en jobbig magkatarr som inte vill gå över. Jag blir lätt sur och retar mig på allt. Det märker han såklart och kör med mig ännu mer.

Det har varit tråkigt väder idag så vi har varit hemma. Egentligen skulle mina föräldrar ha kommit men vi tar det imorgon istället. Förhoppningsvis så ska det inte regna imorgon. Vi vill vara ute och hitta på något.

Jag ritade upp ett mönster som blev en blandning av befintliga och ett test. Jag har inget mönster på leggings och skulle vilja ha ett som är en blandning av det och baggypantsen som jag brukar sy. Resultatet blev dessa. Edgar tyckte om de. Han gillar rosa och lila. Med sin rosa Hello Kitty-tröja såg han ännu mer ut som en tjej. Jonas tycker att jag ska klippa Edgars hår kort. För många tror att han är en tjej. Men jag gillar hans fina lockar. Men kanske jag går med på att korta till det lite nu under sommaren. Det är så varmt med långt hår. Själv rakar jag en undercut för jag står inte ut annars.

Jag har spånat på lite idéer om Edgars midsommarklädsel. Det är så roligt. Det här tyget med jordgubbarna är så fint. Men svårt att komma på vad jag ska sy av det. En enkel t-shirt känns för tråkigt. Men jag tror att jag har bestämt mig nu. Ni får se sen när det är klart.

Edgar vilade inte i eftermiddags. Vi testade en stund men sen gav jag upp. Han behöver inte det så mycket när vi bara har varit hemma. Har vi varit ute så märker jag att han är trött och behöver en vila ännu. Så ikväll kom han i säng i tid. Så jag har passat på att sy ännu mer.

Denna tröja har jag sytt klart. Så nu kan vi matcha. Jag har en klänning i samma tyg. Kul! Den ser så mysig ut.

Jag orkar bara sitta vid symaskinen korta stunder. Dels för att jag får ont i ryggen och dels för att det är väldigt varmt på vår övervåning. Så jag har varvat med att sy och att titta på serien Good Girls. Den är spännande.

Jag är snart klar med min kattklänning. Den blir nog väldigt fin. Jag har inte bestämt hur lång jag vill ha den ännu. Jag fick mer tyg än vad jag hade beställt så jag passade på att göra den längre.

Nu har jag gett upp syendet för idag. Nu ska jag slappa i soffan och äta popcorn och titta vidare på serien.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer