En konstig dag!

Blomman lever lite farligt ibland!

Idag hade jag tänkt att jag och Edgar skulle gått ut och lekt i parken lite. Men eftersom vi båda var lite trötta i förmiddags så tyckte jag att det var bättre att gå ut efter vilan. Så kanske det skulle bli lite varmare och kanske kanske hissen hade blivit klar för användning igen. De jobbar med den för fullt nu.

Jag testade att vila vid 12:30. Men nej! Edgar hittade en massa annat som han tvunget skulle leka med. Som blomman, mina handkrämer, läsa böcker m.m. Han hittade en vällingflaska från natten och skulle tvunget ha en ny. Visst! Men det gick inte bättre för det. Han skulle bajsa igen så det fick bli ny blöja. Hans mage gillade nog inte riktigt den indiska maten jag gjorde igår.

Efter lite mellis ett tag senare och istället för musik, så lyssnade vi på Babblarna - Fingerresan. Då var klockan 15:30 och äntligen fick han ro att somna. Jag somnade också. Jag som hade tänkt fixa med en massa viktiga saker. Vi vaknade 17:30. Det var den dagen det!

Testa pappas linne!

Precis när vi hade gått upp så ringde Jonas som hade fått sluta tidigare. Så då blev det fredagsmys med pizza. Sen har vi dansat lite till dåliga låtar. 

Nu sover Edgar igen och jag slappar i soffan. Jonas ska bara jobba imorgon också. Han fick ledigt på söndag för där fanns inte så mycket att göra. Bra jobb!

Vad har ni hittat på idag?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer