En irriterande dag!

Idag är jag irriterad på det mesta. Det känns så tråkigt när man bara vill vara glad.

* Jag är irriterad på hissbolaget som aldrig fixar vår hiss. Vi har fått en helt ny och specialbyggd hiss i vårt hus. Den fungerar. Men... man kan inte öppna dörren längst upp. Alltså där vi bor. Vi kan åka till/från 3:e våningen och sen gå en våning. Det funkar ju bra när man ska ut själv eller om Jonas är hemma så vi kan hjälpas åt att komma ner/upp en våning. Men nu när jag är själv med Edgar så kommer jag inte ut. Det blir för mycket jobb. Jag kan ju inte ha Edgar i vagnen och gå ner med den en våning. Upp har jag gjort så någon gång. Men det känns inte bra. Tänk om jag skulle tappa vagnen. Usch! Nej det ger mig bara ångest. Sen är det alldeles för tungt för mig också.

* Jag är irriterad på denna bloggportal som alltid strular. Det går ju inte att fixa några samarbeten när bloggen inte fungerar som den ska. Det känns tråkigt att skriva inlägg om ingen kan läsa de. Det är tråkigt att läsa andras inlägg när jag inte kan kommentera. För det är ju lite av grejen med att läsa. Att lämna ett litet avtryck för att visa att man har läst. Jag kan inte ens trycka på gilla.

* Sen har vi en väldigt bråkig katt. Soya heter hon. Så fort man har satt sig i soffan för att slappa eller om Edgar sover så ska hon hålla låda. Krafsa på sovrumsdörren, tvn eller spegeln. Jag vet inte vad hon vill. Hon har fått mat och vatten. Hon har fått dricka ur kranen. Vi har t om busat med ett sugrör som hon gillar. Men ändå håller hon låda. Så nu fick jag stänga ute henne i köket en stund så hon inte väcker Edgar. Han somnade så sent idag så vi hinner bara med en vila. Då måste han få sova länge. Snart 2 1/2 timme. Så han vaknar nog snart.

* Jag är så rastlös. Vill gå ut. Men nej, hissen funkar ju inte och vädret är grått och trist.

* Min hals gör fortfarande ont. Ikväll är det 2 veckor sen jag fick influensan. Ibland gör halsen så ont att det är svårt att svälja.

* Jag är irriterad på mitt jobb. Jag hade 17 semesterdagar som jag skulle få i pengar nu i januari. Jag sa upp mig den 31 december. Men nä! Då har de dragit minus min frånvaro för december när jag varit föräldraledig. Jag frågade om jag hade fått betala annars. Men det fick jag inte svar på. Hade jag inte haft några semesterdagar så hade det ju inte blivit minus denna månaden. Vi får alltid minus och plus månaden efter vi jobbat. Men det ska de väl inte dra på mina semesterpengar? Det är ju pengar som jag har sparat. Jag blev bara irriterad och förstod inte vad de menade. Pallar inte bråka mer. Vill inte ha med de att göra längre.

Idag är en tråkig dag!!! Hoppas jag och Edgar kan hitta på något kul när han vaknar. Jag funderar på att göra pannkakor. Det tycker han är gott!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer