En hemsk sak!

På måndag ska jag göra en Gastroskopi igen. De går ner med en kamera via en slang in genom munnen och ner i magen. Jag har gjort detta två gånger och det är något av det värsta jag vet.

Jag spänner mig och klöks jättemycket för jag är så känslig i halsen. Jag kan vara nära att kräkas ibland när jag borstar tänderna. Så illa är det.

Min läkare på vårdcentralen lovade mig att jag skulle få något bättre lugnande än Stesolid som är det första man brukar få om man vill ha lugnande. För den hjälper inte mig alls.

Jag kontaktade vårdcentralen och då visade det sig att min läkare inte var där förrän på måndag. Ingen annan läkare ville skriva ut något. För det är inget de har på mottagningen som man kan få. Så då blev jag nervös.

Jag gick ändå och hämtade den där Stesoliden för den kanske kan hjälpa lite.

Igår ringde jag mottagningen och frågade mig för om lugnande hos de. En sköterska ringde upp mig. Hon sa att just på måndag så har de en narkosläkare på plats. Så jag kommer att få något intravenöst som gör att jag somnar en kort stund och inte märker av undersökningen. Alltså fatta vilken lättnad detta var för mig. Nu behöver jag inte vara så nervös. Hoppas nu bara att det stämmer!!!

❤️Magdalena❤️

  • Magsår

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Va skönt att de löser sig för dig så du kan släppa oron 🌹 De är inge roligt med gastroskopi så jag förstår din känsla 😩
nouw.com/egenodlatärdetbästa