En heldag utomhus!

Idag gick vi till Pildammsparken igen. Det är så lugnt och skönt där. Det har varit så varmt idag att jag har gått med kortärmat nästan hela dagen. Det känns konstigt med värme helt plötsligt. Det var inte längesen det var minusgrader.
Edgar tyckte det var spännande i skogen där.

Han fick springa rundor bland löven.

Ibland trillade han eller snubblade över någon gren. Men vi lät honom utforska lite.

Cooling i sin jeansjacka. Den är lite lite stor ännu så han kan nog ha den i sommar också.

Han ville inte gå därifrån. Jag som hade tänkt att vi skulle testa lekplatsen där.

En gren var intressant. Vi får nog åka ut till skogen någon dag.

Vi hittade en koja. Men löven och grenarna var mer intressant.

Man blir smutsig om händerna när man busar i skogen. Edgar gillar inte att bli smutsig om händerna. Undrar vem han har fått det från. He he!

Till slut kom vi fram till lekplatsen. Vi kikade lite på utomhusförskolan där också. Den ser trevlig ut så där får vi nog göra ett besök sen.
Edgar fick gunga lite. Då började det småregna lite. Konstigt väder.

På lekplatsen fanns där en massa roliga hus som man kunde leka i.
Sen blev vi hungriga och gick vidare till Margaretapaviljongen för att fika. Edgar somnade på vägen dit så det blev bara en klämmis för honom.
Det började regna rätt mycket när vi kom fram. Jag som hade tänkt sitta i solen och fika. Men vi kunde sitta ute i alla fall.
Efter fikan gick vi till Triangeln. Vi skulle titta efter skor till Edgar. Hans vinterkängor känns lite varma nu. Vi hittade ett par söta vita sneakers på Skopunkten. Vi gick inom Kappahl också och där hittade vi en cool keps med pantrar på. Så den fick han också.
Vi passade på att fika där så Edgar också fick något i sig.

På vägen hem hämtade vi först ett paket på Ica och sen hängde vi i Folkets Park en stund. Där var det mycket barn som lekte. Edgar fick testa sina nya skor och keps.

Vi busade en stund där tills vi blev trötta. Mina ben orkade inte mer. Edgar hade nog kunnat springa rundor där länge. Han har så mycket spring i benen. Det är lite lättare att springa där också. Man slår sig inte så mycket om man trillar.
När vi kom hem var vi alla så trötta så det blev en vila till. Edgar och Jonas sover och jag ska nog också passa på att blunda en stund.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Silje
,
Vad duktig du är på att hitta på saker med din lillkille trots att du har problem med smärta!
sillyme
sillyme,
Tack! Man får ta sviterna när man kommer hem. Men det är det värt! 😍
nouw.com/sillyme