En härlig söndag!

Hej!
Hur är det med er? Jag mår bra. Förutom att jag är helt slut efter helgen som var. Så jag har glömt att skriva om i söndags.

Vi sov hos svärmor i Ljungby. De sov i sin sommarstuga i Bolmstad. Så dit åkte vi innan det var dags att resa hem.

Det är fantastiskt fint där ute. Stugan ligger precis vid sjön Bolmen. Även om det var kallt så kändes det ändå som lite vårvärme när man satt i solen.

Det var så kallt att det var lite is på sjön. Edgar försökte göra hål på den med en kratta. Vi fick hålla i honom så att han inte skulle trilla i. Usch! Det hade nog inte isen hållit för.

Det var helt blått på himlen. Det var så lugnt och skönt. Knappt några ljud hördes.

Då kände vi att så här vill vi bo. Nära naturen. Gärna nära en sjö. Men det är så svårt att bestämma sig var vi vill bo. Jonas var inne på Ljungby lite. Men där vill jag nog inte bo. Men någonstans i Skåne. Men hur kan man veta om man kommer att trivas? Det ska inte vara jobbigt för Edgar att ta sig till skolan. Jag vill helst inte bara beroende av en bil.

Hur bor ni?

Sen grillade vi korv och satt ute i solen och åt. Det var mysigt. Jag vill ha fler såna här dagar.

Edgar trivdes också. Han gillar att kunna vara ute och springa. Tänk att ha en egen trädgård. Så härligt det skulle vara.

Edgar säger att han vill bo i Bjärnum när han blir stor. Där bor mina föräldrar. Han gillar att springa runt i deras trädgård.

Vi får väl försöka hitta ett hus mellan Bjärnum och Ljungby. Finns där någon trevlig liten by?

Men den här utsikten varje dag skulle man ju inte tacka nej till.

Innan vi åkte tillbaka så gick vi en runda och tittade på kor som får bo ute året runt. Så fint! De får välja själva om de vill vara ute eller inne.

Sen körde vi tillbaka och hämtade våra grejer och tog bussen hem. Det är ganska smidigt att åka Flixbus. Det kommer vi att göra fler gånger. Edgar somnade en stund på bussen. Han var också helt slut efter denna helg.

❤️Magdalena❤️

Gillar