En grym konsert & kattsitter!

Igår så ville katterna vara med på bild. Prydnadskatten Saga och goskatten Soya. Soya får nog ta över babysittern nu när Edgar har tröttnat på den. Jag får kanske byta ut djuren mot lite kattleksaker istället.

Jag försökte vila en del eftersom jag skulle iväg på kvällen. Det gick sådär bra. Fick ingen ro. Hade så ont i bäckenet så blev mest sur på det. Jag ville bara må bra när jag för en gång skull hade något roligt att se fram emot.

När jag gjorde vid mig fick Edgar hoppa lite. Det hade han nog saknat nu när han varit sjuk. Det är favoriten just nu. Synd att den är lite krånglig att ta i och ur bara.

Jag testade en ny ProPud. Chokladboll. Den var faktiskt riktigt god. Smakade choklad och kokos. Denna är nog favoriten. Vilken är er favorit?

Jag färgade håret lite snabbt. Ville vara fin när jag skulle på konsert. Färgen går ur så snabbt och blir rosa. Jag vill att det ska vara rött.

På kvällen kom Cilia. Då åt vi sallad som Jonas hade varit iväg och köpt. Edgar fick gåstolen och lite kläder och skor. Sen var vi tvungna att sticka iväg. Vi skulle köra till Köpenhamn för att se Depeche Mode. Whiiiii!

Där var det galet mycket folk så vi hade svårt för att hitta en parkering. Men till slut hittade vi ett parkeringshus vid sjukhuset. Där var långa köer till vissa ingångar men inte till vår som tur var. Så vi kom in ganska snabbt. Missade förbandet tyvärr men det gjorde inte så mycket.

Martin Gore fick det att tåras lite i ögonen ett tag där. En grym konsert tyckte jag. En del nya låtar och mycket gamla. Mycket blandat. Jag var nöjd. Vi hade sittplatser men stod upp ibland. De jag satt bredvid var lite tråkiga och satt bara och kollade på mobilen hela tiden vilka låtar som skulle spelas sen. Det ville jag inte veta. Det är ju lite av det roliga med att gå på konsert. Spänningen om vilken låt som ska komma sen. Det var väldigt blandat med folk också. Där satt några barn framför oss med sina föräldrar och där var även 60+. Jag bara längtar tills Edgar kan följa med oss. Det ska bli kul. De körde en cover. David Bowies Heroes. Fint!!!

När vi skulle hem så var klockan rätt mycket. De spelade i två timmar. Tiden gick så snabbt. Sen satt vi fast i parkeringshuset i en evighet kändes det som. Det var sån kö ut att det stod helt still i minst en halvtimme. Vi var så trötta då. Stackars Cilia skulle först lämna av mig i Malmö och sen köra vidare till Hässleholm. Jag var hemma vid 1 tror jag. Somnade tydligen direkt när jag la huvudet på kudden. Snark!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Din hårfärg 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Carrok
Carrok,
Snygg hårfärg! 😃
nouw.com/carrok
sillyme
sillyme,
Zheeva
Zheeva,
Skönt att du kom hemifrån en stund ❤️
nouw.com/zheeva
Mirre,
Waooow avis att du sett dem, förstår det var magiskt och fint med så rött
sweetwords.se