En fin dag i solen!

Igår när jag vaknade så kände jag mig så rastlös. Jag försökte komma på något roligt syprojekt. Men nej. Det lockade inte alls.

Vid 10 fick jag ett meddelande från en fin vän som undrade vad vi skulle hitta på. Ingenting! Så jag ringde upp. Så vi bestämde att vi skulle komma hem till de.

Edgar blev jätteglad för äntligen så skulle han få leka med sin kompis Nova igen.

Det blev kramkalas när vi kom fram. De hade saknat varandra så mycket. Det är så roligt att se de tillsammans. För de är så lika varandra.

Edgar fick fullt upp med att leka med alla Novas leksaker. Här står han och sjunger i en rolig mikrofon med en effekt och högtalare i. Med prinsesstiara på huvudet.

Efter en stund skulle vi gå och köpa glass. Men det ville inte Edgar alls. Han blev jättesur och ledsen. Han skulle leka. Så Jonas fick stanna kvar så att han fick leka, så gick vi andra till affären. Där köpte vi mat, glass och lördagsgodis.

Edgar blev i alla fall glad för glassen när vi kom tillbaka. Jag glömde att ta bilder som vanligt när jag själv har för roligt. Som tur var så fick jag denna fina skickad till mig. De är för söta tillsammans.

Efter en stund kom två kompisar till Nova och ville också vara med och leka. Så alla gick till lekplatsen precis bredvid och lekte.

Jag fick lite ont några gånger. Jag råkade bära Edgar en stund när han blev ledsen. Sen fick jag lyfta ner Nova från en lekställning för ingen annan dög. Men det gick bra ändå.

Vi var där hela dagen och lekte. Vi blev bjudna på mat också. Det behövdes. Men Edgar hade bara tid att äta en liten stund. Sen var det lek och bus igen. Lillebror Mio fick också vara med och leka.

När det började bli kväll så var vi alla så trötta. Så då var det dags att åka hem. Jonas släppte av oss från bilen en bit från vårt hus. Edgar var så trött så jag fick bära honom hem. Inte så bra då läkaren sagt att jag inte får bära tungt. Men det är ju så svårt ibland.

Det blev en väldigt lyckad dag. Kul att göra lite spontana grejer ibland. Tur att vi har så fina vänner som vi kan åka och hälsa på också.

När vi kom hem så blev det lördagsmys i soffan framför tvn. Edgar var så trött men skulle ändå vara uppe en stund. Så det fick bli lite lördagsgodis. Sen somnade både Edgar och jag snabbt.

Tusen tack Tina, Steve, Nova och Mio för en underbar dag i solen med en massa god mat och bus. Det får vi göra om snart. 💕

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer