En fartfylld dag & kroniska bäckensmärtor!

Puh! Har precis slängt mig i soffan efter en heldag med studentfirande. 

Jag anade redan innan att min bäckenvärk skulle bli värre idag. Jag har både stått upp mycket och gått en bra bit. Jag vet inte riktigt hur jag ska lära mig att det inte längre fungerar för mig. Att jag verkligen har ett handikapp som jag måste lära mig att leva med. Lära mig hur jag ska göra för att undvika sån fruktansvärd smärta som jag känner nu. Det är svårt. Jag gick från att känna mig som 25 år till 85 år i kroppen på bara något år. Huvudet hängde inte riktigt med.

Men det har varit en rolig dag. Så var det kanske värt det? Jag kunde ju ha tänkt på att suttit ner mer. Men det är så svårt med en vild 1 1/2-åring. Edgar är verkligen överallt. Han har haft jätteroligt idag. Full rulle hela dagen. Han ville knappt sitta ner och äta för han skulle springa rundor hela tiden. Där var ju så mycket att utforska. Det bästa var nog sandlådan. Där satt han hur länge som helst och lekte. Ett tält och en lektunnel var också riktigt roligt. Men han var lite elak och tog ballonger från de andra barnen hela tiden. 

Jag tog inte så mycket bilder med mobilen utan med systemkameran. Så ni får vänta ett tag på att se hur roligt och trevligt vi hade det. 

Jag lär inte orka sitta på en stol en längre stund på ett tag känner jag. Så det där med att redigera bilder får vänta. Jag är glad om jag ens kan gå imorgon. Efter trapporna upp när vi kom hem så blev smärtorna ännu värre. Så nu kan jag inte ens gå upprätt för det gör så ont.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer