En dag på öppna förskolan!

Idag har vi varit på öppna förskolan. Vi kom dit lite i 11 och missade sångstunden precis. Jag hade packat med mellis men Edgar hann bli hungrig igen när vi skulle gå. Så det var bara att packa upp igen.

Edgar gick runt och pratade med alla vuxna och bjöd de på kaffe från en mugg. Sen gick han runt med den här telefonen och pratade också.

Han tycker det är roligt att leka med djuren också. Där finns ju så mycket så han är inte still i en sekund. Jag hänger inte riktigt med. Det är inte konstigt att vi båda är helt slut sen.

Efter en stund så fick Edgar en banan och jag kaffe. Men han hade inte riktigt tid att sitta stilla där. Men så fick han lite klämmis och mango av sin kompis Nova. Då gick han med på att sitta kvar en stund. En annan vän till mig var också där med sin lille son Sixten. Kul när där är några man känner. Även om man inte har tid att prata så mycket. Edgar är helt vild så jag vågar inte lämna honom. Han tar leksaker från de andra barnen och ställer sig i vägen för rutschkanan.

Vi stannade till 13 ungefär idag. Edgar blev lite sur när jag började klä på honom. Men han var så trött. Vi gick inom Konsum en sväng och sen somnade han som vanligt i vagnen.

När vi kom hem lyckades jag få av honom ytterkläder och skor utan att han somnade och la honom i sängen. Puh! Men han vaknade efter en timme igen av hostan. Han hade kanske somnat om igen om jag inte hade gått in. Så nu ikväll har han varit väldigt trött och fick lägga sig tidigare än vanligt.

Vi håller på att tvätta. Det är så tråkigt. Jag är helt slut i kroppen och har värk. Så det blir tidigt i säng för mig med.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer