En dag på lekplatsen!

Idag har det varit så fint väder så jag och Edgar gick till lekplatsen. Först så fick han gunga en stund.

Edgar testade sin nya mössa idag. Den är bra och varm. Fleece inuti och så går den ner för öronen.

Edgar testade att åka kana men det gick inte så bra idag. Hans overall börjar bli för liten och gör det svårt för honom att böja sig. Han måste ha växt mycket på längden den senaste tiden. Vi måste köpa en sån där fin måttstock. Kul att se hur mycket han växer.

Bilen skulle köras med en liten stund. Idag tyckte Edgar det var roligast att gå rundor.

Vantar vill Edgar inte ha på sig. Det är lite jobbigt nu när det är så kallt. Jag skulle behöva göra såna där hållare så de stannar kvar i overallen. Det ska jag sy någon dag. Clips har jag.

Det var lite svårt att gå i grusen idag för den hade frusit. Edgar fick ha sina sneakers idag eftersom hans kängor är för små och de nya låg och väntade på posten.

Vi tittade på isbanan som de har gjort där i Folkets Park. Skridskor sa Edgar. Vi pratade om det att man kan åka där. Det tyckte han lät spännande. Men det får nog vänta något år. Man vill ju inte att han trillar på näsan. Själv kan jag inte åka längre då jag har skadat foten som ung och har svårt för att vrida den åt sidorna.

Edgar testade att hoppa här. Det var kul en liten stund. Sen gick vi till dansbågen för att dansa. Men den var tydligen sönder för det kom ingen musik. Synd. Vi som var lite frusna.

Så vi fick gå vidare. Vi träffade på en man som satt och solade framför kiosken. Edgar sprang fram och sa hej och satte sig bredvid. Han hade ett äpple som han delade med sig av. Det var ju snällt. Fast jag tyckte det kändes lite dumt att ta emot mat från en främling bara sådär. Men Edgar blev glad. Sen gick vi vidare igen.

Vi gick till Konsum och handlade lite gott till ikväll och i helgen. Jag hittade hårblekning som fick följa med hem. Jag vill vara fin i håret på söndag när vi ska iväg på ett bloggevent. Tråkigt att vara ful i håret då. Utväxten är enorm.

På vägen hem gick vi inom och hämtade två paket. Ett med mediciner till mig och ett med Edgars nya skor. De sitter jättebra och är fina och varma.

Innan vilan åt vi risgrynsgröt. Sen vilade vi i två timmar.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Från förskolan fick vi tipset att ha vantarna innanför jackan. Ni kanske redan gör så, men vi tar alltid på vantarna först, sen jackan/overallen. Sitter kvar då!
sillyme
sillyme,
Vi får testa det! 😍
nouw.com/sillyme