En dag på gynakuten igen!

I torsdags fick jag åka in till gynakuten igen. Det har gjort så ont i nedre delen av buken och min vänstra äggstock. Så jag var sängliggandes i 4 dagar. Det värsta smärtskovet på länge.

Jag åkte in så jag var där redan vid 8. Så jag fick en brits direkt och pratade med en sköterska snabbt också. Så denna gång fick jag smärtlindring snabbare. Jag fick även träffa en läkare snabbt. Ännu en manlig. Har aldrig varit med om manliga läkare på gynakuten. Men det gör mig inte så mycket. Jag är van. Läkaren jag träffade i tisdags var också med. Den snälle. Han är nog lärling där eller något.

Den här läkaren var lite bättre än den jag träffade i tisdags. Han pratade med MIG och ingen annan. Han gjorde en grundlig gynundersökning och förklarade och visade vad han såg. Det kändes bra. Jag har ju gjort många ultraljud och har lärt mig hur allt ser ut på skärmen. Han hittade inget avvikande. Bara en äggblåsa som var runt 1 cm. Men det är inte så stort. Men kanske det är den som känns ändå eftersom jag har en massa sammanväxningar där.

Jag vägrade att gå hem efteråt så jag fick stanna kvar. Jag fick en Stesolid mot kramperna som jag fick efter undersökningen. Den hjälpte inte men jag somnade. Det händer aldrig annars. Jag fick en omgång smärtlindring till och sen började jag må lite bättre. Jag får så ont av att ligga på britsen. Den är så hård. Så jag längtade hem till min säng. Läkaren tittade till mig två gånger och det kändes också bra. Det brukar de inte ha tid med.

Idag mår jag faktiskt lite bättre så hoppas att det är över nu. Nästa vecka ska jag få träffa Endometriosteamet med läkare, psykolog och sköterska. Så får vi se vad vi kan ändra så jag kan må bättre. Jag har ju fått åka in några gånger nu den senaste tiden.

❤️

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer