En blå bebis & hon med det galna håret!

Idag har vi haft en riktigt slapp dag. Edgars tänder bråkar vidare och detsamma gäller min rygg. Jag bakade lite scones till andra frukost. Det blev uppskattat.

Edgar fick äta blåbär till efterrätt efter lunchen. Det var uppskattat. Hela han blev blå.

Edgar ställer sig upp mot bordet hela tiden nu. Fick tag i sin napplåda och hällde ut alla nappar och lekte med de. Det var tydligen kul! Sen lyckades han få tag på ett glas med vatten. Vi hann precis ta bort honom innan vattnet vällde ner från bordet.

Sen har han fått bada i sin balja. Vi sätter den i badkaret. Där leker han med diverse köksredskap. De är roligare än leksaker tydligen.

Jonas och Edgar gick ut på en promenad och jag passade på att klippa ihop lite videos. Jag märker att mycket som gör att min rygg värker är telefonen. Man sitter inte så bra med den.

Ikväll har vi tittat på en film. Rings! Ja ni som sett The Ring förstår vad den handlar om. Den var inte så läskig när man redan sett de andra. Kändes lite tråkigt.

Jag ska försöka lägga mig i tid så jag är pigg imorgon när vi ska till Öppna Förskolan och busa. Det ska bli kul! De har bebisöppet för 0-12 månader på torsdagar.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Alla andra saker är alltid roligare än deras leksaker 🙈😂😍
nouw.com/jennysvardag