Kökets Box - Höstmys!

(Inlägget är reklam för Kökets Box och innehåller annonslänkar)

I samarbete med Kökets Box har jag fått hem denna oktoberbox med temat ”Höstmys”! Den var fulladdad med en massa gott som man kan behöva nu när man bara vill mysa ner sig i soffan med en varm och go filt.

Just nu har de ett Prova På Pris! Alla nya kunder får första boxen för endast 99:-. Boxen får man en gång i månanden och kostar annars 129:- och det är fri frakt.

I denna box fanns:

Premium Chokladpraliner från Ferrero Rocher

En blandning av mjölkchoklad, hasselnötter och kex. De här ska jag smaska på när jag vill lyxa till det lite extra.

Källvatten Citron Lime från Bonaqua

Detta är faktiskt en av mina favoriter bland kolsyrat vatten. Citron Lime ska bli intressant att testa.

Sparkling White Alkoholfritt från Chill Out

Jag har länge varit sugen på mousserande vin men inte känt för att bli berusad eller kunnat eftersom jag går på vissa mediciner. Den här ska bli intressant att testa. Alkoholfritt kan också vara gott.

Utvalda Snackers Salt/Gräddfil & Gräslök från Göteborgs Utvalda

Spröda kex som är goda att äta som de är. Jag fick Gräddfil & Gräslök. De här blir perfekta att tugga på om kvällarna när man känner sig lite småhungrig.

Glutenfritt Ströbröd från Esgir

Ett krispigt ströbröd som är glutenfritt och som absorberar mindre fett än andra ströbröd. Den här ska jag testa på Quornfiléer. Mums!


Energibar Peanut & Almond/Almond & Apricot/Milk Chocolate/Dark Chocolate från Eat Natural

En bar gjord utan onaturliga tillsatser. Jag fick en med jordnötter och choklad. Den har jag redan ätit upp och den var jättegod.

Cafégo Volcanic Blend & Tripple Mountain från Sofiero Kafferosteri

En ny smak från Sofieros Kafferosteri. Jag har testat en annan i en tidigare box och det var gott. Så det ska bli spännande att testa detta också.

Skånsk Äppelcider från Kivik

Äppelmust blandat med kolsyrat vatten. Kiviks must brukar vara jättegod så denna cider ska bli intressant att testa. Tyvärr hade den läckt lite men jag hoppas att kolsyran är kvar ändå och att den inte är förstörd.

Torkade bär Blueberry/Strawberry från Mumsisar

Babblarna pryder denna förpackning med torkade bär smaksatta med jordgubb eller blåbär. Jag har redan testat den jag fick med jordgubbssmak då jag hittade den på Apoteket. Den var god.

Handdiskmedel Ros & Silke från Yes

Ett diskmedel från Yes som är både mild och skonsam för händerna. Det låter bra då mina händer är extremt känsliga och jag lätt får eksem.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

ZofieLovise
ZofieLovise,
Kul att boxen har så blandade produkter. 😊
nouw.com/zofielovise
sillyme
sillyme,
Ja och det är lika spännande varje gång. 😊
nouw.com/sillyme