Utflykt med buss!

Har ni någon gång åkt buss en längre tid? Jag minns i 9:an när vi åkte på klassresa till Österrike. Då åkte vi buss dit. Jag tyckte det var intressant att åka igenom Tyskland först och sen in i Österrike. Se hur olikt Sverige det var. Men jag gillade inte riktigt det där med att sova på bussen. Man kunde fälla sätena så de blev till våningssängar. Det kändes lite läskigt att skumpa fram på Autobahn då. Jag antar att bussarna idag är lite mer säkra än vad de var då i början av 90-talet.

Jag skulle vilja ha en gammal Folkabuss. Visst hade det varit roligt att köra runt i. Att kanske kunna sova i den och åka Sverige runt och kanske t om utomlands. Men nackdelen med att köra själv är att man inte kan se sig omkring på samma sätt som när man åker.

En annan sak som skulle vara roligt är att hyra en större buss och ta med sig sina vänner med barn på ett äventyr. Jag har en vän som har busskörkort så han hade kanske kunnat köra? Fast det bästa är kanske att hyra en buss med chaufför. Det är därför som jag har valt att göra ett samarbete med Westin Buss. De har olika lösningar och skräddarsyr en resa tillsammans med er. För det skulle ju bli mycket billigare om man gick ihop några stycken och hyrde en buss. Man skulle kunna åka till något Sommarland eller kanske Lalandia i Danmark.

Kanske man kunde gå ihop några bloggare och hyra en buss för att gå på en speciell bloggmässa eller något annat kul. Det hade varit roligt tycker jag. Så kunde man bo på hotell och lyxa till det lite.

Hur skulle er drömresa med buss se ut? Skulle ni åka inom Sverige eller utomlands?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer