Ella's Kitchen - Grötklämmis!

Denna gröt som klämmis fick Edgar testa en morgon när den vanliga var slut. Den är gjord på hallon, banan, yoghurt och havremjöl.

Jag smakade först på den och blev väldigt positivt överraskad. Den smakade mycket hallon och väldigt gott. Som en lyxig hallonsmoothie. Men färgen var inte så kul. Man kanske skulle låtit den vara kvar i klämmisen. Jag klämde ut den i en tallrik och värmde i vattenbad.

Edgar blev helt till sig. Satt och gjorde höga mumsljud hela tiden och jag fick inte sluta att mata honom för då blev han sur. Så god var den. Att jag inte hann med att äta mina mackor. Nu är jag lite orolig över om han kommer att dissa den vanliga gröten.

Ella's grötklämmis får högsta betyg, 🍓🍓🍓🍓🍓(ni får låtsas att det är hallon)

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Mirre - Sweetwords,
Ohh nom nom
sweetwords.se
Jenn - forever abroad,
Jag som är väldigt långt ifrån världen med bebisar tänker att detta ju skulle vara sjukt smidigt i vuxen-format. Gröt to-go liksom. Händer det att man som förälder äter dessa bebisgrejer i brist på annat vid tillfälle? 😉
Jennifersandstrom.se
sillyme
sillyme,
Jag har faktiskt tänkt tanken. För de är väldigt goda. Det finns smoothie för vuxna i Klämmisar. Men dessa till bebisar är godare. Testa vet ja!!! 😄
nouw.com/sillyme