Ekologisk blöja!

Någon som testat Naty's blöjor? De är helt ekologiska. Jag såg att Ica Söder har dem så vi måste gå dit och köpa ett paket och testa. Ekologiskt är bra.

Så här står det på deras hemsida:

Vi på Naty är mycket stolta över våra produkter. Vi är det ledande märket för ekoblöjor – och det enda som deklarerar alla beståndsdelar. Andra engångsblöjor säger sig vara miljövänliga men använder ändå stora mängder oljebaserade plaster. Vi visste att blöjor kunde göras på ett bättre sätt. Därför har vi jobbat i över 20 år med att förfina våra ekologiska engångsblöjor. Vi har eliminerat så mycket som möjligt av ej nedbrytbara material med bibehållna egenskaper och komfort.

Natys mjuka, tygliknande känsla ger en följsam och smidig passform på både spädbarn och de som är uppe och går. Kvaliteten får konsekvent höga betyg från föräldrar. Och dessutom är våra ekoblöjor helt oblekta och hypoallergena. De innehåller varken latex, parfym eller TBT (tributyltin). Välj grönt, men med samma goda egenskaper!


Visst låter det bra? Jag tycker andra blöjor stinker plast och kemikalier. Urk! Det vill man inte utsätta sin bebis för.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Engsir,
Jag tycker inte dom blöjorna är mjuka, dom är pappershårda och stela. Köpte ett paket förut men kommer inte köpa dom igen.
www.engsir.blogspot.se