EKG & kanske ny medicin!

Idag har jag varit på vårdcentralen och pratat med en läkare om min migrän. Jag trodde att läkaren var en helt annan person. Så där hade jag oroat mig i onödan.

Tydligen har min läkare slutat där. Det är så synd för hon har följt mig ett tag nu. Skönt att ha en kontakt. Men nu får jag börja om igen. Läkaren jag träffade idag var riktigt trevlig och förstående så det kändes bra. Så kanske han får bli min nya läkare där.

Jag fick berätta om min migrän som tär så. Att det är många dagar som blir förstörda och att jag inte riktigt orkar med den smärtan också. Den andra räcker. Jag berättade även att en i familjen har haft hjärntumör och att det såklart gör mig orolig. Det förstod han också.

Jag fick lämna lite prover. Jag ville kolla mitt B12 eftersom jag har varit vegetarian så länge. Mitt blodvärde var bra på 146 i alla fall. Sen ville han att jag skulle göra ett EKG också samt ta om blodtrycket en annan dag när jag känner mig lugnare och inte stressad. Han som sa det. Det låg lite högt men inom gränsen.

Jag ska nämligen få testa en ny medicin, betablockad, som man egentligen använder vid för högt blodtryck. Den kan även hjälpa mot migrän. Så han ville ta lite prover först för att se vilken dos och så jag ska ta.

Han kommer att ringa upp mig när proverna har kommit och då ska jag ha funderat på om jag vill göra en röntgen av hjärnan. Läskigt! Det var också hans idé. Om jag kände mig orolig så får jag göra en sån. Så det borde jag nog göra.

Ni som har mycket migrän, vilken medicin tar ni? Jag använder Zomig Nasal som är det enda som hjälper men som ger mycket biverkningar. Därför vill jag undvika den.

❤️Magdalena❤️

  • Migrän

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Jag tar en Ipren och en panodil. Sen lägger jag mig på spikmattan och trycker spikkudden mot ansiktet! Hjälper väldigt bra 👌 om jag har voltagen gel så smörjer jag in mig i nacken med den.
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,
En spikmatta borde jag kanske testa. 🙂 De medicinerna hjälper tyvärr inte mig. 😞
nouw.com/sillyme