Egentid & den nya tanden!

Igår fick jag sova till 10. Det var skönt! Sen blev det en massa bus med Edgar. Min rygg ville inte riktigt igår. Den gjorde ont. Dessutom vaknade jag av migrän som var på g. Så det blev en hemmadag för mig.

Här kan man ställa sig upp! 😜

Det är inte så konstigt att ryggen pajar när man måste hålla koll på den här busungen. Vi måste verkligen ta en dag och plocka undan sånt som kan vara farligt för Edgar. Lösa grejer, saker som kan rulla etc. För det skulle vara skönt att slippa springa efter honom hela tiden.

Hur har ni gjort? Har ni barnsäkrat helt så ni vågar släppa ert barn utan uppsikt en liten stund?

Edgar har fått sin 5:e tand nu. Till vänster där uppe. Den har varit riktigt bråkig den tanden. Han har haft ont och har ännu. Det ser ut som att den på andra sidan också ska titta fram snart.

Han har börjat bitas. Det gör jätteont! Man kan få ett bett i armen eller benet. Det går ju inte riktigt att skälla på honom för det. För han gör nog så för att det kliar eller gör ont. Han råkar bita sig själv också ibland.

Jag försökte ta en bild på mig själv med den där mobilhållaren. Men det blev inte så bra.

Detta är klänningen jag beställt! I love it!!!

Sen gick Jonas och Edgar iväg och fikade med Steve och Nova. Jag orkade inte följa med. Så fick lite egentid.

Jag färgade håret rött!

Naglarna fick också lite färg. Tror inte jag har målat naglarna på ett år.

På kvällen kollade vi en film. En sån där skräckfilm med mycket BU! Hatar det! Alltså skrämselscener. Något hoppar fram och man håller på att kissa på sig eller sätta en nöt fel.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Vi har ju barnsäkrat så mkt det går...grind in till köp och runt alla växter(bor i en djungel). Men man får springa efter iaf....det är ju den åldern nu. Vår lilla tror verkligen att hon kan gå men har ju inte alls balansen, Hon vill helst stå o gå(hålla oss i handen eller längs möbler) hela tiden....är alltid bakom för att undvika farliga fall. Nu verkar hon iaf gilla att gå med gåvagnen själv så det är ju skönt. Åhh längtar tills hon kan gå nu, känns som allt kommer bli enklare då. Men tror det dröjer ngn månad till tror jag....