Edgars tandläkarbesök!

Idag hade vi en tid hos tandläkaren till Edgar 10:30. Vi missade förra tiden då brevet kom samma dag som tiden var. Tack PostNord. Men det var ingen fara. Vi fick en ny tid.

Som vanligt springer Edgar direkt in till den snälla sköterskan och säger heeeej. Men han fick vänta lite. Vänta? Vad är det? Han fick leka en stund.

Vi pratade lite om hans tänder och den nya som har kommit upp. Han fick en ny tandborste och tandkräm. Det gick faktiskt ganska bra när sköterskan skulle borsta och titta på tänderna. Jag undrade om en liten gulaktig fläck som han har på ena framtanden. Hon trodde inte att det var ett hål. Men undrade om han hade trillat. Jo det gör han ju ofta. Kanske han slog i tanden den gången han slog i näsan. Vi tyckte det var lika bra att han får gå till tandläkaren så de får kolla på den. Men det är säkert ingen fara. Vi ska dit nästa onsdag.

Annars såg allt bra ut och det var ju skönt det. Nästa gång blir när han är runt 3. Det blir sista gången där. Sen får han gå till riktiga tandläkaren.

Efteråt gick vi en runda. Jag ville inte gå hem direkt. Det var skönt att komma ut en runda. Vi gick till Triangeln och creperiet där och åt galetter och crepes. Det var gott. Sen gick vi hem igen. Jag hade en läkartid vid 14.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer