Edgars midsommarkläder!

Hej hej!
Två dagar till midsommar och jag har äntligen orkat sy klart Edgars kläder. Puh! Nu är det ”bara” min klänning kvar. Jag hoppas verkligen att jag hinner få klart den också för jag har planerat den ett tag nu. Tyvärr så hinner nog inte en spets komma fram i tid som jag beställde förra veckan. Tråkigt! Jag har inget sånt alls hemma. Ta mig ut och handla orkar jag inte ännu. Någon som har en röd eller grön smal spets liggandes? Äsch! Det hinner inte heller komma fram i tid. Jag får väl tänka om. Komma på något annat.

Det här är Edgars tröja. Han verkligen älskar den. Tyget är så skönt och trycket är så fint. Samt att det är hans favoritmodell på tröjor. Så den lyckades jag bra med.

Så här blev byxorna. De blev också bra. Lite långa. Men det blir nog bara snyggt på. Jag ska försöka ta en bild sen när han har båda plaggen på sig. Det blir nog väldigt fint ihop. Eller vad tror ni? Det blev en kul detalj med knapparna.

Efter kvällsmaten ska jag börja på min klänning. Sen ska det planeras en efterrätt som vi ska ha med oss på midsommar. Jag funderar på en vegansk cheesecake. Eller har ni något annat förslag? Det ska räcka till 8 vuxna och 5 barn. Jag vet inte om de två mindre barnen får äta efterrätt ännu. Men en cheesecake blir ju ganska nyttig. Vi ska ha jordgubbar också. Så det behövs inga mängder med efterrätt. Blir en cheesecake för lite? Jag har bara en form som jag kan göra den i. Hm! Kom gärna med förslag om ni har. Den ska vara vegansk.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer