Edgars julklappar & det lockiga håret!

Igår så lekte Edgar med alla sina julklappar. Han fick klossar med djur som bor i de. Man kan leka med djuren, stapla, lägga rätt djur i rätt kloss, lära sig färger och räkna med de. De var väldigt roliga. Tack Toril för den fina julklappen. 😍

Duplotåget var också väldigt roligt. Man kan köra med det, bygga och leka med gubbarna. Det får nog bli mer Duplo för det var uppskattat.

Sen var vi ute på stan en runda och handlade de sista julklapparna. Vi ska spela julklappsleken. Alla har köpt något runt 100:-. Det är roligare att göra så här tycker jag.

Vi var inne en snabb runda på Triangeln. Där var så mycket folk så vi orkade knappt gå där. Men vi hittade det vi skulle ha och lite till. Jag köpte en julklapp till Jonas till. Vi tyckte att han behövde en mysig pyjamas.

Sen gick vi gågatan upp och gick inom H&M också lite snabbt. Edgar fick en tröja med tigrar och stora strumpor till gipset. De visade jag igår. Jag köpte ett par glittriga tights. Alla mina strumpbyxor är för små.

Efter det var vi hungriga så vi gick till Redfellas och fikade.

Edgar var så svettig i nacken så håret blev helt lockigt. Det är så fint håret. Kul att det inte är spikrakt.

Nu är det julafton och vi sitter i bilen på väg till Bjärnum där vi ska fira jul med mina föräldrar, syster Malin och Magnus och systerson Christian. Det är riktigt tråkigt väder. Vi blev helt blöta när vi gick till bilen. Dessutom blev vi alldeles för sena så vi hinner inte fram till Kalle.

Hoppas ni alla får en jättehärlig jul! 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer