Edgar till akuten!

Igår när jag var på jobbet så fick jag ett samtal från Jonas min man. Hej? Vi var ute på gården och cyklade. Du vet backen ner till dörren. O jag bara neeeeej! Vi har stenplattor ute på gården. Så perfekt att cykla på. Men när man ska gå ut från gården så är det en liten backe ner och en dörr längst ner. Det har jag varit orolig för så har inte vågat gå ut och låta Edgar cykla där.

Så jag förstod precis vad som hade hänt. Trots att Jonas varnat Edgar för att cykla ner där flera gånger. Samt att han bara skrattat åt det. Trotsig som han är till tusen så hade han självklart cyklat ner där. O pang. Krockat med dörren längst ner. Åh nej!

Han fick ett jack i pannan och det blödde en del. Men Jonas hade lyckats få stopp på blödningen med ett plåster. Jag fick lite panik eftersom jag inte var där hemma.

De kom till mitt jobb och hämtade upp mig. Sen gick vi till akuten. Där fick vi vänta utanför en stund och stå i kö. De frågade om vi hade symptom på snuva och hosta. Nejdå! Vi har precis varit sjuka i influensa. Jag hade ju fått svar på Coronaviruset som visade negativt. Så det var inga problem. Men dit vi skulle öppnade inte förrän 18. Så vi fick gå och köpa fika och sitta i solen en stund. Då började det blöda igen från såret.

Tyvärr fick bara en anhörig följa med in. Det fick bli Jonas eftersom jag hade lite snuva av pollen. Så de inte skulle gå och fråga mig hela tiden om jag var sjuk. Stackars Jonas som hade gått upp tidigt fick det tufft där inne. Lång väntetid och en rastlös Edgar som skulle ta det lugnt.

Jag passade på att sy ett par kalsonger till Edgar där hemma för att ha något att göra. Det kändes jättejobbigt att inte få följa med. Men jag var ändå ganska lättad att jag slapp sitta där själv med Edgar. För jag hade ganska ont igår.

20:30 fick jag ett sms om att Edgar skulle sys för jacket var ganska djupt på ett ställe. Han hade fått medicin med lugnande och Alvedon. Vilket tydligen var svårt att få i honom. Samt en spruta ovanför ögat där jacket sitter. Usch!

När det hade gått en timme började jag bli orolig. Varför tog det så lång tid? Vid 22 hörde Jonas av sig igen och de var äntligen klara. Det hade varit svårt att sy då Edgar inte ville ligga stilla. Jonas fick ligga ner med honom på magen samtidigt som en sköterska höll fast huvudet. Det var jag lättad över att slippa vara med om. Lätt traumatiskt. Så Edgar var nog lättad också sen när det hela var över och han fick åka hem.

Jag fick en stor kram när han kom hem. Edgar fick sina kalsonger som jag hade sytt och blev så glad. De fick pussar och kramar och jag fick ett stort tack mamma. Vi slappade en liten stund för att försöka varva ner. Sen somnade Edgar snabbt.

Idag mår han bättre. Men vill ta av plåstret. Det sitter precis ovanför ögat så lite jobbigt. Men vilken tur att han inte skadade ögat. Usch! Någon hjärnskakning verkar han inte heller ha fått som tur är. Men vi tar det lugnt idag. Ingen tv eller någon annan skärm.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Skönt att det inte blev värre. Ett snyggt ärr att skryta över
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
Ja precis! 😂😍
nouw.com/sillyme