Edgar på tv & kusinbus!

Torsdag!

Alltså jag hinner inte med att blogga. När hinner man det som småbarnsförälder? När Edgar har somnat är jag helt slut. Vi brukar kolla en film eller serie. Sen deckar jag.

Vi kollade på Edgar på tvn. Det var nog konstigt för honom. Han blev helt tyst och tittade hela tiden.

Sitta på pappas axlar var kul!

Vi gjorde inte så mycket i torsdags. Städade sovrummet. Nu ska bara lite nya tavlor upp.

Fredag!

På eftermiddagen gick vi ner till stan. Där gick vi först inom 7eleven och hittade den veganska Ben & Jerry. Den måste jag köpa med mig hem sen. Har ni testat den???

Sen gick vi till Fagans och mötte upp svärfar med fru och Jonas bonusbror med fru och bebis. Edgar och Adam fick leka lite. Det skiljer ungefär 3 månader på dem. Edgar vill gärna känna lite för mycket. Så man fick passa på så det inte blev ett pet i ögat. Nyfiken! 😂

Vi satt där ett tag och det började ösregna så vi fick gå in. Galet väder!!!

Sen gick vi hem igen. Så det blev en liten promenad både dit och hem. När vi kom hem var vi så trötta så vi somnade och sov en stund.

Efter sovstunden blev det en serie som vi har fastnat för. Z Nation! En zombieserie. Jag var ganska trött på alla zombiefilmer men tycker ändå att denna är kul. Har ni sett den?

Jag har fortfarande förhöjd temp på 0,8. Blir inte klok på varför. Det gör visserligen ont i ryggen så antar att det är något knas med gallgång/bukspottkörtel/lever eller något. Trist är det för det gör mig så trött. På måndag ska min läkare ringa!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer