Edgar läser & en nybadad superhjälte!

Edgar har börjat läsa tidningar. He he! Eller kanske mer riva sönder de. 😂

Han var på väg uppför trappan innan idag. Skulle upp på andra steget. Vi har inte hunnit med att kolla på en grind. Det får kanske bli imorgon.

Idag fick jag ett ryck och bakade scones. Så gott det är!!! Har ni testat att ha i chiafrön och linfrön? Det blir supergott!!!

Sen gick vi en runda till Ica och hämtade två paket och handlade lite. Jag hade så ont i ryggen att det var jobbigt att gå. Imorgon ska jag ringa en sjukgymnast. Det känns helt svullet vid sidan av ena kotan och gör ont om jag lägger mig på rygg. Synd att jag inte kan ta något antiinflammatoriskt för det hade nog behövts. Jag smörjde med lite Diklofenakkräm. Men det hjälpte inte. Har ni något bra tips?

Ikväll har Edgar fått bada. Han sitter och plaskar jättemycket så det är ju tur att vi kan ha baljan i badkaret.

Vi kanske borde gå till badhuset någon dag. Det hade ju varit kul. Måste man ha någon speciell badblöja då?

En styck lycklig busig kille i en Super Hero-badcape. De är bra!

Nu börjar smärtisarna släppa och ryggvärken komma tillbaka. Det var kanske dumt att både ut och gå samt stå och koka nappar och nappflaskor. Jag borde kanske vila ryggen? Det gör jag nu i alla fall.

Vi som tänkte ner på festivalen på fredag och kolla på Bolibompadraken. Jag lär inte kunna bära honom i selen. Jonas ska börja jobba igen då så jag får inte ner vagnen. Kanske det är lättare att bära i sjalen? Längesen vi använde den. Men jag vet inte om en trikåsjal är så bra nu när han blivit tyngre. Jag får testa!

Edgar sover gott efter att ha druckit välling i en ny nappflaska. Jag kommer att skriva om den imorgon om jag hinner.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Stina
,
När jag ändå gör hål på myter... behöver inte koka nappar el flaskor- råden är för de länder som har orent dricksvatten. Synd man inte visste detta när min kulle var bebis- som man tvångskokat. Känns nästan äckligt att koka upp plast då kemikalier kanske frisätts?
sillyme
sillyme,
Jag tycker det är lite äckligt med komjölk och vill därför koka allt ibland. Helst om man glömt att diska direkt. Vi gör inte det så ofta. 😄
nouw.com/sillyme