Edgar & jag fick en julklapp!

Det låg en julklapp till mig och Edgar i vårt postfack idag. Så fint inslaget. Jag kunde inte komma på vad det kunde vara.

Inuti låg det ett ännu finare paket där det stod God Jul Magdalena och Edgar önskar Hej Barn!

Ja just det. Jag fick ett mail för ett tag sen från de och de undrade om vi ville ta emot en pyssellåda. Självklart ville vi ju det.

I paketet låg det allt det här. Jag älskar att pyssla så jag blev jätteglad. Där fanns en massa glitter och annat fint så att vi kan göra fina julkort. Så nu ska det pysslas.

Vad är Hej Barn då?

Det är en barnguide på internet som tipsar om allt kul som händer i Malmö med omnejd som passar barn mellan 0-12 år. De finns i Göteborg också. Jag har letat efter en sån här sida men har inte hittat någon. Jag googlar ofta efter aktiviteter att göra med Edgar. Så fick jag tips om denna. Så letar du också efter något kul att göra med ditt barn så gå in på deras hemsida.

På hemsidan finns det tips om bland annat föreställningar, aktiviteter, babycaféer men även inspiration till oss föräldrar vad vi kan hitta på med våra barn. För visst kan det stå still i huvudet ibland och man vet inte riktigt vad man ska hitta på.

Till helgen kan man t ex åka skridskor i Folkets Park. Det får vi göra sen när Edgar blir större. Man kan t om låna skridskor där om man inte har egna.

Så in och kolla vad som händer den närmsta tiden på hejbarn.se

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer