Edgar 8 månader!

Igår fyllde denna busunge 8 månader. Tänk vad fort tiden går. Vi hänger inte med.

Nu kan han:

* Stå om man håller honom
* Krypa så smått
* Rulla sig fram
* Äta mat med bitar
* Ha storlek 74 och 80 i kläder
* Ha storlek 4 i blöjor

Vi firade det med att gå ut en runda med vagnen. Vi skulle på konsert. Edgars första!!!

Där träffade vi Mr Wadenius himself. Jonas blev lite startruck. Vi har lyssnat på honom när vi var små. Ni kommer kanske ihåg Kalles Klätterträd? Det är han som har skrivit musiken. Samt en massa andra fina låtar.

Vi stod lite utanför tältet ifall det skulle vara för högt. Men det var rätt lagom. Han var ensam på scen med gitarren. En sjukt snygg gitarr dessutom. Han körde bara hitsen. Det var såååå bra. Synd att många missade.

Nu i sommar har Folkets Park Super Duper Sommar som de kallar det med uppträde eller film tisdag, onsdag och torsdag varje vecka för barn. Roligt och mysigt! Där kommer vi att hänga mycket.

Jonas och Edgar hade mys. Vi trodde att han skulle somna men han lyssnade. Han kände t om igen några låtar märkte jag. Kul! Han har några i sin playlist på Spotify.

En trött kille som ändå ville vara med. 😍

Mys mys!

Sen gick vi och hämtade paket på Ica och handlade. Denna godingen hade kommit. Hurra! Så den höll jag på med resten av dagen. Jag fick synka min gamla och det tog en evighet. Jag behöver mer minne i datorn. Den är så långsam. Sen skulle allt över till nya och det tog också tid. iTunes var för gammalt så det fick jag också installera.

Det hade kommit ett paket från Libero också. Detta djurtåg. Det passade ju bra denna dag. Jag blev positivt överraskad. Det var riktigt fint och ganska stort. Edgar gillade det direkt.

Edgar fick också en signerad skiva av Jojje. Kul att ha!

På kvällen slappade vi mest. Jag hade så ont. Riktigt jobbigt. Håller på att trappa ut smärtisarna igen. Fast jag har slutat blöda. Jej! Alltid något. Så vet inte varför jag hade så ont. Min datorstol är inte så bra. Får nog köpa en ny eller sno Jonas. Hi hi!

Sen kollade vi på en film av Tim Burton. Miss Peregrin's Peculiar Children. Den var bra. Jag älskar Tim Burton.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Mirre- Sweetwords,
Ohh mysig dag
sweetwords.se