Edgar 11 månader! ❤️

Idag har jag varit galet trött. Kunde inte somna igår. Bara låg och vände och vred mig. Hann inte somna innan Edgar vaknade vid 2 och ville ha mat. Vi får nog börja ge honom ännu mer mat på dagen. Fast det är kanske tänderna som fortfarande bråkar. Så när han vaknade igen vid 6:30 var jag som en zombie och har varit hela dagen. Kaffe, tack för att du finns!!!

Vi tittade på Morgonshowen och Edgar blev helt lycklig över att Draken var med. Så där satt han ett tag.

När han sen somnade efter frukostgröten så var jag lite pigg efter allt kaffe. Lite dumt kanske! Jag kunde ju passat på att sova lite då.

Jag gick och la mig vid 13 för då orkade jag knappt hålla ögonen öppna. Sov en stund och vaknade av migrän. Gah!!!

Jag tog en migrännässpray och sen dammsög jag och Edgar och gjorde fint i sovrummet. Han vill gärna vara med och städa. Ja eller busa med dammsugaren. Den är rolig (och farlig enligt mig) att klättra på och den blåser ut rolig luft. Jag fick sätta honom i gåstolen en stund så jag kunde städa klart. Då blev han lite sur! Jonas fick tvätta idag. Jag orkar verkligen inte släpa ner tvätten 4 trappor.

Glöm inte min tävling med Twistshake på Instagram!

❤️❤️❤️11 månader idag❤️❤️❤️

Edgar har varit riktigt busig idag. Vi har fått jaga honom hela tiden. Sen ikväll har han varit övertrött också. Då blir han lite för våglig och vi bara väntade på att han skulle slå sig. Men han klarade sig. Han har redan ett blåmärke i pannan. Stackarn!

Det blev ingen promenad idag. Det har regnat och blåser rätt mycket. Värre ska det tydligen bli. Jag som tänkte att vi skulle ut och köpa en 11-månaderspresent till Edgar. Han är 11 månader idag. Alltså jag hänger inte med. Snart fyller han 1!!!

Nu är jag trött i ryggen efter allt dammsugande och jagande av en busig bebis!

Imorgon är planen att gå till Öppna Förskolan. Edgar behöver busa av sig lite.

Vad har ni gjort idag?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Amanda Jona [FOTOGRAF],
Haha åh, sötnosen!
amandajona.se