Drömmar om en egen trädgård!

(Detta är ett samarbete med Polhus.se)

På somrarna längtar jag alltid efter att bo i ett hus med egen trädgård. Jag vill kunna gå ut och sitta i solen eller skuggan och bara få vara medan Edgar leker. Där vi bor nu är det så stökigt och stimmigt. Vi bor utmed en väldigt trafikerad väg. Ska man gå ut och leka någonstans så är där oftast fullt med folk och man måste springa efter sitt barn hela tiden.

Jag vill ha en liten trädgård där jag kan pyssla med lite odlingar och ha mysiga ställen att sitta på. Jag vill att Edgar ska kunna leka ute utan att vara rädd för bilar eller behöva springa efter honom. En trädgård där han skulle kunna ha egna leksaker som en gunga, rutschkana, sandlåda och kanske en lekstuga .

Jag hittade jättesöta lekstugor hos Polhus. De har små miniatyrhus som liknar riktiga hus. Vissa har till och med loft. Man köper de som byggsats och de är enkla att sätta ihop. Även för ovana snickare. Sen när barnet har slutat leka med det så kan man t ex ha det som gäststuga eller kanske ett förråd istället.

Lekstugan Sonja har jag fastnat för. Den ser ut som en liten sommarstuga och har t om en liten veranda och staket runt. Man får till skruv, spik och monteringsanvisning så det är bara att börja bygga så fort man har fått hem grejerna. Sen kan man måla och inreda den som man vill.

Annars är Lekstugan Tom också väldigt fin. Den har ett loft, fönsterluckor och blomlådor och ser verkligen ut som en liten sommarstuga den med. Tänk så roligt både vi föräldrar och barnen skulle kunna ha med dessa stugor. Ja drömma kan man. Jag hoppas att vi har råd att köpa ett eget hus snart.

Gå gärna in på polhus.se och kika runt. De har allt från Attefallshus till lekstugor.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men så gulligt! 😃
nouw.com/emmaengstrom