Det här med att hantera stress!

Jag älskar sommar och värme. Men när den kommer så här plötsligt och oförberett så orkar jag inte riktigt med den. Vår lägenhet är 29 grader varm. Så i veckan blir det att leta upp någon AC-fläkt. För det här orkar jag inte med. Jag svettas mängder. Kanske pga medicinerna också. Jag känner mig ofräsch hela tiden. Jag har ingenting att ha på mig. Jag borde kanske gå naken hemma? 😂

Imorgon är det studentfest för bonussonen. Jag ska fixa tårtor bland annat. Hur det nu ska gå till i svetthemmet. Vi ska iväg och handla lite sen när Edgar har vilat. Jag vill till Maxi men det vill inte Jonas. För jag vet att de har bäst bakgrejer där.

Jag är en extrem kontrollmänniska. Vilket kan göra det lite jobbigt i såna här situationer. Jag klarar inte av stress längre märker jag. Att Jonas är precis tvärtom gör ju inte saken bättre.

Ska vi någonstans så gör jag listor och börjar packa flera dagar innan. Jonas tar det han behöver dagen innan eller samma dag. Det blir lite kaos i mitt huvud. Jag gillar att vara förberedd på det mesta som kan hända. Vilket också kräver sjukt mycket packning. Jag vill känna trygghet!

Så åter igen till värmen. Det går inte att tänka klart när det är så här varmt. Vilket gör att jag stressar upp mig ännu mer.

Jag hade tänkt att vi skulle åka och handla innan Edgar somnar. För sen ska vi tvätta. Men nu blev planerna ändrade. Så jag som var uppe i varv som en liten duracellkanin får nu ligga i soffan och slappa istället. Det är kanske bara sunt för mig. 😜

❤️Magdalena❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer