Det här med att fotografera!

Dagens Edgar!

Tröja - Lindex

Byxor - Bäbis

Idag har jag och Edgar varit hemma och busat. Jag har passat på att fota en massa. Både samarbeten och till Vloggin’ Mamas julkalender som startar om en vecka.

Det är så kul att fota men svårt när man har barn och katter. Helst när man ska ha glitter med. Edgar blev jättesur när han inte fick leka med glittret. Jag hade en ljusslinga framme med hjärtan som han råkade få tag på. Ena hjärtat gick sönder och det blev små vassa skärvor. Usch! Julpynt i glas går bort helt fr om nu.

Vi måste göra vid på ovanvåningen så jag kan ha en fotohörna där. Det skulle vara så skönt att slippa ha det här nere och stöka ner. Samt att en fast plats hade varit bra. Jag tror det blir bättre ljus där uppe också eftersom vi har takfönster.

När jag fotar samarbeten så använder jag min systemkamera. Men det är lite jobbigt när man först måste föra över bilderna till datorn vars hårddisk är full. Jag har inget bra program på laptopen att redigera i. Så därför skulle det också vara bättre att ha det där uppe där jag har min iMac med Photoshop. Man blir lite lat när man har barn. Tiden räcker inte riktigt till. Men jag får väl ha någon timme i veckan som jag pysslar med detta. Så blir det inte så stressigt heller.

Idag har det kokat över i huvudet av allt som skulle göras och som jag ville göra. Jag måste ha listor annars funkar det inte. Det slutade ändå med migrän. Så fasta tider någon dag i veckan där jag bestämmer att jag ska sitta med detta hade varit bra. Där jag kan vara själv och fokusera på det jag ska göra.

Hur gör ni när ni fotar, redigerar och fixar snygga inlägg? Hur får ni tiden att räcka till och orken att sitta ner och pyssla med detta?

Nu vilar Edgar och jag sitter och redigerar bilder. På telefonen!!! För jag har bättre appar där än i den bärbara datorn. Ha ha!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

4foodies
4foodies,
så söt💗
nouw.com/4foodies