Det är vår!!!

Dagen började med lite bus som vanligt. Edgar har börjat klättra upp på soffbordet. Kan katten Soya sitta där så kan väl han också göra det. Han klarar t om av att klättra upp direkt från golvet. Busunge!!!
Han är så rolig nu. Jag är så glad över att kunna vara hemma med honom så mycket. Han pratar jättemycket. Härmar allt vi säger. Han kan några siffror och bokstäver. Hur många 1 1/2-åringar kan det? Det tackar vi Pino och Bolibompa för. Varje kväll innan han ska sova så ska vi läsa Räkna med Pino. Det är favoriten.

Det var ett tag sen Edgar ritade med sina kritor. Det tycker han är kul. En stund. Sen försvinner de mystiskt.

Idag har det varit riktigt härligt väder här i Malmö. Sol och 13 grader varmt. Som jag har längtat efter detta. Så vi gick till Folkets Park och busade lite. Första stoppet blev gungorna. Sen fick Edgar springa loss lite på lekplatsen.

Sen fick han cykla lite på Cykelsafarin. Han når inte riktigt fram till tramporna ännu så pappa Jonas fick putta på.

En något äldre tjej sprang omkring där och var lite sur. Stick bebis sa hon till Edgar hela tiden. Han förstod inte riktigt vad hon menade.
Efter lite bus i parken så gick vi till ett café och fikade lite. Servicen var lite sådär. Hon som stod i kassan hade noll koll. Men jag fick mitt kaffe och kaka och Edgar och Jonas sina smoothies. Som var på flaska. De som stod på menyn hade hon ingen aning om. Nu får vi hoppas att vi inte blir magsjuka igen. Jag kom på att det nog var därifrån vi fick det sist. Huuu!
Edgar var så trött så han höll på att somna i stolen. Så han somnade direkt när jag satte honom i vagnen.
Då passade vi på att gå inom Ica Söder och handla en sak till ett samarbete med Vloggin’ Mamas. Ni får spana in videon sen.
Nu håller vi på att tvätta och vi har precis ätit pannkakor med jordgubbar och grädde. Mums! Jag har riktigt ont i ryggen. Blir inte klok på vad det är. Jag ville testa om de här pannkakorna gjorde smärtan värre. Det gjorde de nog. Imorgon ska jag till Kirurgen i alla fall.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Tror det är ganska vanligt att de börjar härma o prata vid denna åldern. Vår tjej 16 månader säger oxå ngr siffror, en hel del ord plus ngr hela meningar oxå 😊